Nyheder

Inspirerende nye produkter og udvikling 

 

INVITATION – Webinar med Nymi og Blue Line
22. maj 2024

INVITATION – Webinar med Nymi og Blue Line

Vi er glade for at invitere dig til et eksklusivt webinar med eksperter/indlægsholdere fra Nymi og Blue Line. Webinaret vil fokusere på temaet "Revolutionizing Efficiency through Digitalization of Cleanroom Processes."

Læs mere
Blue Line is an official NVIDIA partner
25. oktober 2023

Blue Line er officiel NVIDIA-partner

Blue Line er en officiel partner for NVIDIA. Dette samarbejde åbner op for en verden af muligheder for vores kunder. Som en betroet partner tilbyder vi en række fordele for at sikre en problemfri oplevelse for vores kunder.

Læs mere
Lagersalg
8. december 2022

Lagersalg

Vi har igen ryddet op på vores varelager og gennemgået vores lager af demovarer. Disse produkter tilbyder vi til meget favorable priser, samt hurtig og præcis levering.

Læs mere
Blue Line udvider igen sortimentet til industrielle miljøer
15. januar 2021

Ny Rack PC, driftsikker og fleksibel

Blue Line lancerer IPC-6900 Power, som er afløseren til den succesfulde Blue Line IPC-6700 Power. Begge modeller vil stadig være tilgængelig for at give den mest sikre og stabile overgangsfase til den nye generation.

Læs mere
Niels Pedersen og Jørgen Rübner fra Blue Line
4. september 2018

Blue Line vinder eksportpris!

I går blev vinderen blandt de 3 nominerede til Vitus-prisen afsløret til Dansk Eksportdag 2018. Vi er super stolte af at annoncere, at valget af vinder er faldet på Blue Line!

Læs mere