INVITATION - Webinar med 7StarLake og Intel

Vi inviterer dig til et eksklusivt webinar arrangeret af vores partnere, med indlægsholdere fra 7StarLake og Intel. Webinaret vil være centreret omkring temaet "Unleashing the Future: Super Computing Capabilities through HPC and 5G Integration".

Torsdag den 29. februar 2024, fra 14:00 til 16:00 (GMT+1/CET)

Platform: Microsoft Teams (Når du er registreret, vil du modtage et Teams-link, der giver dig adgang til webinaret.)

Registrer nu

Højdepunkter i programmet

Webinar-programmet vil indeholde indsigtsfulde diskussioner om det banebrydende skæringspunkt mellem High-Performance Computing (HPC) og 5G-teknologi og udforske det enorme potentiale for at omdefinere landskabet af supercomputing-kapaciteter.

 • Synergien mellem HPC og 5G-teknologi: Frigør regnekraft og tilslutningsmuligheder. Udforsk de grundlæggende principper for HPC- og 5G-teknologi og forstå, hvordan deres konvergens går videre end blot integration.

  Dyk ned i detaljerne om, hvordan supercomputere problemfrit kombineres med ultrahurtig 5G-forbindelse for at skabe en dynamisk synergi, der forvandler landskabet af beregningsmuligheder.
 • Applikationer fra den virkelige verden
  Oplev den håndgribelige effekt af HPC og 5G i virkelige scenarier på tværs af forskellige brancher, herunder kritisk infrastruktur, forsvar og meget mere.

  Udforsk casestudier og succeshistorier, og se på første hånd, hvordan dette kraftfulde samarbejde driver innovation og optimerer kritiske processer.
 • Fremtiden afsløret
  Kig ind i de fremtidige konsekvenser af samarbejdet mellem HPC og 5G, og udforsk uudnyttet potentiale, nye tendenser og visionære muligheder, der ligger forude. Forstå, hvordan denne konvergens udstikker en kurs mod en fremtid, hvor supercomputing og 5G omdefinerer grænserne for, hvad der er opnåeligt.Indlægsholdere

Speakers


Kom og bliv inspireret:

Alle indlæg vil foregå på engelsk.

Agenda