Machine Vision

Machine Vision-systemer øger effektivitet, præcision og kvalitet. Som specialister i hardwareplatforme til vision-applikationer leverer Blue Line systemer som fanless kompakt eller rackbaserede løsninger. Flere platforme kan leveres i op til 5-7 år. Vælg Blue Line som samarbejdspartner og oplev vores fokus på dialog og samarbejde.

Øg effektivitet, præcision og kvalitet med Machine Vision-systemer

Inspektioner og målinger af objekter skal i højere grad gå hurtigere og håndteres automatisk for at spare på tid og mindske fejl. Systemer til Machine Vision højner hurtighed, præcision og effektivitet ved produktions- og kvalitetskontroller og mindsker eller erstatter manuelt arbejde. Blue Line er specialister i hardwareplatforme til vision-applikationer. 

Vision-sensor-kamerasystem

Højtydende Vision-systemer til automation og kvalitetssikring

Udnyt vores store sortiment af industrielle systemer til Machine Vision som fanless kompakt eller rackbaserede løsninger. AI & Deep Learning er blevet populært, og regnekraften kan forøges betydeligt ved at integrere GPU/VPU som en del af systemet. Stadig større databehandling i produktionsprocessen er en klar tendens inden for automation og kvalitetssikring.  

Digital øje

Undgå kvalitetsproblemer og få samme stabile hardwareplatform i mange år

I industrielle miljøer skal systemer kunne holde til lidt af hvert. Det kan være lave og høje temperaturer, luftfugtighed, vibrationer, støv og begrænset plads. Modsat standard PC-løsninger er Blue Lines systemer designet til kontinuerlig drift i mange år. Flere modeller leveres med long life cycle, så samme platform kan fås i op til 5-7 år. Alle systemer er build-to-order med mange valgmuligheder af kabinettyper, processorkraft og en bred vifte af I/O som Multi LAN, LAN med PoE, USB og video-grabberkort. Udnyt Blue Lines rådgivning til at få den optimale løsning

Teknologisikring