Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

Ledige stillinger:

Der er pt. ingen ledige stillinger, men du er mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail
_________________________________________

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden. 

 

Nyheder i organisationen:

Blue Line er klar til at imødekomme kundernes behov på et nyt visuelt niveau!

Blue Line er klar til at imødekomme kundernes behov på et nyt visuelt niveau!

Det har aldrig været nemmere at komme i kontakt med Blue Line. Vi er stolte af at løfte sløret for vores avancerede videostudie - en game changer inden for visuel kommunikations verden.

Videostudiet sætter ikke kun Blue Line i stand til at gå i tæt dialog med kunderne, men byder også på utallige muligheder. Uanset om vores kunder har brug for IT-hardwareløsninger til deres unikke miljøer eller søger ekspertrådgivning, er vi klar til at imødekomme deres behov. Studiet fungerer som en ideel platform til fremvisning af vores tilpassede produkter og afholdelse af livedemoer, hvilket sikrer, at kunderne kan træffe informerede beslutninger.

Læs mere her.