Vandtæt Monitor/PC tåler intensiv spuling og højtryksrensning

Blue Line udvider produktsortimentet af vandtætte HMI skærme og panel PC'er til fødevareindustrien og andre våde miljøer med den nye High Pressure IP69K Waterproof HMI 7700 serie.

Den nye HMI 7700 serie giver nye muligheder i fødevaremiljøer. Den tåler intensiv spuling og højtryksrensning. IP66 støv og vandtæt samt IP69K højtrykssikker indkapsling muliggør markedets hurtigste og mest komplette rengøring.

Læs mere om High Pressure IP69K Waterproof HMI Monitor 7700 Series
Læs mere om High Pressure IP69K Waterproof HMI Panel PC 7700 Series

Fleksibel montering med skjulte kabler og stik

Blue Line tilbyder en bred vifte af fleksible monteringsløsninger, uanset om monteringen skal udføres i væggen, på væggen, gulvet, loftet, skrivebordet eller en maskine. Installationer kan være faste, roterende, vipbare eller endda mobile. Monteringsløsningerne giver markedets bedste langsigtede beskyttelse mod højtrykspuling. Alle monteringsløsninger, der udelukkende er fremstillet af rustfrit stål, tåler skrappe rengøringsprocedurer.

Flexible mounting and hidden cabels

 

Integration i procesanlæg

Integrer den nye HMI 7700-serie eller andre af Blue Lines IT terminaler i procesanlæg til bearbejdning af fødevarer. Blue Line udarbejder et forslag, der sikrer den bedste funktionalitet, ergonomi og optager så lidt plads som muligt. Løsningen kan omfatte bærearm, integrationskit og kundespecifikt design/logo i henhold til jeres brandingstrategi.

Integration in food processing machinery

 

 

Blue Lines modulære design gør det muligt at konfigurere fuldt ud til specifikke behov med hensyn til funktionalitet, finish og miljø. Hvis du ikke finder den kombination, der passer præcis til dine krav, er Blue Line eksperter i at tilpasse løsninger i henhold til dine specifikationer.

Drag fordel af vores viden og erfaring baseret på mange installationer - kontakt os her.