Oplever du leveringsproblemer med Panel PC'er og Monitorer? – så kig på Blue Lines nye serie

Leder du efter en pålidelig industriel Panel PC eller monitor med moderne touch teknologi til 24/7 drift? Og samtidig kan konfigureres netop til dine behov og krav? Og med en forudsigelig leveringstid?

Blue Line præsenterer denne nye kosteffektive Blue Line Flex 1100 serie, som er afløseren til den succesfulde Blue Line Flex 1000 serie.

Flex 1100 serien rummer både monitorer og panel pc’er til allround anvendelser i en bred vifte af industrielle miljøer. Udnyt det brede sortiment med mange display størrelser og mulighed for at konfigurere efter behov. Moderne og pålidelig touch teknologi, selv med brug af handsker, gør det muligt at arbejde effektivt i fugtige og støvede omgivelser.

Læs mere om Blue Line Flex Monitor-1100 
Læs mere om Blue Line Flex Panel PC-1100

Udnyt de mange tilslutningsmuligheder for både Blue Line Flex Monitor og Panel PC, som giver maksimal driftsikkerhed i mange år:

  • Kosteffektiv design til 24/7 drift i industrielle miljøer
  • IP66 vandtæt og støvtæt front
  • Display størrelser fra 7" til 32" 
  • Projected capacitive touch display
  • Høj I/O fleksibilitet som LAN, USB og COM
Blue Line Flex 1100 series - 7" to 32"


Få ro i maven og opnå leveringssikkerhed hos Blue Line 

Oplever du problemer med leveringssikkerheden - og til tider ukendte leveringstider?

Tøv ikke med at tage kontakt til vores eksperter, hvis Blue Lines nye Flex 1100 serie er interessant for dig - Vi ved hvad god planlægning og transparens i leverancen betyder for vores kunder. Derfor har vi opbygget strategiske og langsigtede partnerskaber med vores underleverandører, der sikrer vores kunder de mest optimale leveringsvilkår. 

Blue Lines ypperste mål er at hjælpe vores kunder med at få ro i maven. Vi arbejder tæt med den enkelte kunde med udgangspunkt i det specifikke behov og udfordringer. Blue Line skaber overblik over de langsigtede forretningsmål og udarbejder planer, som sikrer leverancer til tiden til den aftalte pris og kvalitet.

Opnå sikkerhed for din leveringsplan hos Blue Line


Vi står klar til at hjælpe. Kontakt os i dag 

Blue Line er eksperter i industri computere og monitorer til krævende miljøer. Designet til absolut driftssikkerhed - uanset om de anvendes til automation, produktionsstyring, kvalitetssikring eller anden procesoptimering.

Få udbytte af vores brede sortiment baseret på teknologi af højeste kvalitet. Kontakt os her og få en uforpligtende dialog.