Blue Line er officiel NVIDIA-partner

Blue Line er en officiel partner for NVIDIA. Dette samarbejde åbner op for en verden af muligheder for vores kunder. Som en betroet partner tilbyder vi en række fordele for at sikre en problemfri oplevelse for vores kunder.

For det første har vi et team af højtuddannede salgs- og tekniske fagfolk, der er klar til at hjælpe dig. Deres ekspertise inden for NVIDIA-teknologi vil sikre, at du får den vejledning, du har brug for.

Derudover leverer vi regelmæssige tekniske opdateringer og programmer for tidlig adgang, så du kan være på forkant med udviklingen og drage fordel af de seneste fremskridt inden for AI.

Gennem vores Enterprise Support Portal tilbyder vi adgang til et væld af tekniske ressourcer. Det sikrer, at du har de nødvendige værktøjer og oplysninger til at få mest muligt ud af NVIDIA-drevet hardware både nu og i fremtiden.

Desuden giver vores indgående viden om NVIDIA-softwareudvikling os mulighed for at tilbyde udviklere gratis adgang til ressourcer, der gør det muligt for dem at skabe innovative løsninger.

Hos Blue Line har vi stor erfaring med at arbejde med industriel AI. Denne ekspertise giver os mulighed for at levere applikationstilpassede computerprodukter og systemløsninger, der er specielt skræddersyet til dette segment.

Vi tilbyder en bred vifte af industrielle computere, herunder moderne CPU/GPU AI-løsninger, samt populære udviklingssæt til øjeblikkelig levering.

Desuden tilbyder vi yderligere support inden for områder som Box-Build, systemintegration, testfaciliteter og intern R&D-produktudvikling. Vores erfarne team af SW- og HW-ingeniører er udstyret med omfattende computerteknisk knowhow.

Blue Line er officiel NVIDIA-partner

Hvis du har et projekt, der involverer NVIDIA, eller planlægger et i den nærmeste fremtid, så tøv ikke med at kontakte Lars eller Peter, som er NVIDIA-specialister hos Blue Line. Vi er engagerede i at finde den perfekte løsning til dine behov.