AI & Deep Learning

Blue Line er specialist i at konfigurere og levere standardiserede eller tilpassede GPU/VPU-systemer. Løsninger som kan anvendes til datatræning eller inference. Få højtydende systemer til datatræning af deep learning-algoritmer eller en tilpasset løsning til jeres industrielle miljø og interference-formål.

AI & deep learning-løsninger til datatræning og inference 

Mængden af data stiger enormt, og behovet for stadig flere beregninger vokser mere end nogensinde. AI & deep learning-løsninger gør datatræning af algoritmer samt inference/edge computing hurtigere og mere intelligent. Det bidrager til at effektivisere vitale processer. Blue Lines GPU/VPU-systemer til 24/7-drift kan anvendes til AI & deep learning-formål i både server- og industrielle miljøer.

Hjerne

Øg effektiviteten - gør processer hurtigere 

Blue Line er specialister i at konfigurere og levere højtydende GPU/VPU-løsninger til både datatræning og inference. Få adgang til den nyeste teknologi, enten som en standardiseret eller tilpasset løsning, der kan gennemføre kraftige og intelligente beregninger. 

IT-koncepter

Højtydende servere til datatræning

Til servermiljøet tilbyder vi højtydende systemer, der kan anvendes til datatræning af deep learning-algoritmer. Vi leverer servere med multiple GPU-stacking til både mindre og større serversetup, der tager afsæt i jeres behov og mængden af data, der skal trænes. 

Datacenter

Tilpassede industriløsninger til inference 

I modsætningen til kontrollerede servermiljøer er der mange andre forhold i industrien, der stiller krav til løsningen. Det kan være lave og høje temperaturer, luftfugtighed, vibrationer, støv og begrænset plads. Blue Line skræddersyer løsninger til industrielle miljøer og inference fra rackmonterbare GPU/VPU med kort dybde til meget kompakte systemer, der optager mindst mulig plads. Udnyt Blue Lines rådgivning til at få den optimale løsning. 

Industry 4.0 robotkoncept