Blue Line ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår!

2022 er ved at nå sin ende, og det har været et fantastisk år med mange forhold ud over det sædvanlige.

På trods af de åbenlyse udfordringer omkring os, har størstedelen af vores kunder klaret sig utrolig godt og vi er meget taknemlige for den loyale opbakning. Tak for gode dialoger – vi ved at gode løsninger skabes i samarbejde.

I Blue Line har vi knoklet for at sikre acceptable leveringstider og vores lager har aldrig har været større. I foråret 23 flytter vi til nyt domicil, der mere end 3-dobler kapaciteten, så vi også kan imødekommende jeres kommende behov.

Medarbejderstaben udvides også og nye kompetencer er kommet til. Det sker som led i en plan, der skal styrke både produktsortiment og leveringsevne.

Vi er stolt modtager af prisen ”Succesvirksomhed 2022” og vores CEO Niels Pedersens nominering til ”Årets Ejerleder”. To fantastiske anerkendelser for at levere solide resultater over en længere årrække og skabe gode arbejdspladser. Det er også en anerkendelse til vores engagerede medarbejdere og underleverandører for at gøre det muligt!

Hvert år ved juletid giver Blue Line et sponsorat til en organisation, der gør en forskel i verden. Vi synes, at det er vigtigt, at støtte op om at hjælpe mennesker i nød under krig og katastrofer. Flere år i træk har vi valgt at støtte Røde Kors, som gør en kæmpe indsats både nationalt og internationalt.

Røde Kors Erhvervsklub 2022

Glædelig jul og godt nytår!