Food & Beverage

Blue Lines operatørpaneler til fødevareindustrien sikrer det nødvendige hygiejniske miljø. Uanset om de anvendes til produktionsstyring, vejning, kvalitetssikring, dokumentation og sporbarhed, er Blue Lines vandtætte workstations garant for absolut driftssikkerhed. Løsningerne er baseret på teknologi af højeste kvalitet og kan modstå forskellige former for rengøringsmetoder såsom højtryksspuling og skrappe desinfektionsmidler. I overensstemmelse med vores skarpe fokus på fødevaresikkerhed er Blue Line medlem af EHEDG (European Hygienic & Design Group), som er dedikeret til at fremme hygiejnen inden for design og udvikling.

 

Download Blue Lines Food & Beverage brochure
 

Download Food & Beverage brochure

 

Optimér workflow og dokumentation

Blue Lines hygiejniske løsninger passer perfekt til alle fødevaresegmenter, såsom fisk og skaldyr, mejeriprodukter, kød og fjerkræ, frugt og grønt, drikkevarer og færdigretter. Opnå en konkurrencedygtig løsning, der understøtter alle processer fra modtagelse af varer til levering, herunder formelkontrol, vejning, kvalitetssikring og produktionsstyring.

Optimér workflow og dokumentation

Hygiejnisk og driftssikker

Blue Lines operatørpaneler til fødevareindustrien er designet med glatte overflader, skrå sider og afrundede kanter, hvilket betyder, at produkterne er nemme at rengøre og forhindrer at der dannes væske og ophobning af rester. Konstruktionen i rustfrit stål forhindrer korrosion og gør det muligt at bruge store mængder vand i forbindelse med rengøringsprocedurer, herunder højtryksspuling eller rengøring med skrappe desinfektionsmidler. De fleste modeller er fremstillet af AISI 316L rustfrit stål testet i henhold til IP69K standarder for højtryksspuling. Med Blue Lines hygiejniske løsninger kan du fremstille fødevarer sikkert og overholde alle miljøkrav. 

Driftsikker, vandtæt og fleksibel

Brugervenlighed

Opnå et betydeligt investeringsafkast og en konkurrencedygtig løsning med Blue Lines kvalitetsprodukter. Opfyld alle funktionelle krav i overensstemmelse med den nuværende IT-infrastruktur, når du vælger Blue Lines modulære og konfigurérbare platforme.

Drag fordel af den innovative touch display-teknologi, herunder automatisk kalibrering for at opnå problemfri drift, så afbrydelser i produktionsprocessen undgås. Kombinér med hygiejniske tastaturer for nem indtastning af data. Blue Lines arbejdsstationer kan betjenes med handsker. 

Brugervenlighed

Modulært design – bygget efter dine behov

Blue Lines modulære design gør det muligt at konfigurere størstedelen af operatørpaneler til specifikke behov inden for funktionalitet, finish og miljø. Vælg mellem forskellige varianter på baggrund af kabinetter, dimensioner, input/output, kommunikation og montering. Hvis du ikke finder den kombination, der passer præcis til dine krav, er Blue Line eksperter i at tilpasse løsninger i henhold til dine specifikationer.

Modulært design – bygget efter dine behov

Let at implementere

Blue Line tilbyder en bred vifte af fleksible monteringsløsninger, uanset om monteringen skal udføres i væggen, på væggen, gulvet, loftet, skrivebordet eller en maskine. Installationer kan være faste, roterende, vipbare eller endda mobile. Separate eller hængslede tastaturer kan være en del af systemet. Monteringsløsningerne er designet til at sikre glatte overgange mellem de enkelte moduler, hvilket gør rengøring let. Alle monteringsløsninger, der udelukkende er fremstillet af rustfrit stål, tåler skrappe rengøringsprocedurer. Ud fra dine specifikke behov vil vi se frem til at udarbejde et forslag, der sikrer den bedste funktionalitet, ergonomi og optager så lidt plads som muligt.

Let at implementere

Integration i procesanlæg

Er du på udkig efter moderne fødevare IT-terminaler til procesanlæg? Ud fra dine specifikke behov vil vi se frem til at udarbejde et forslag, der sikrer den bedste funktionalitet, ergonomi og optager så lidt plads som muligt. Løsningen kan omfatte bærearm, integrationskit og kundespecifikt design/logo.

Integration i procesanlæg