Slim HMI med en dybde på kun 48 mm til indbygning i cleanroom væg sparer plads og omkostninger

Reducer anlægsomkostningerne og spar værdifulde kvadratmeter med slim HMI til integration i renrumvægge. Pladsen kan være trang i et renrum, ligesom der skal tages hensyn til at bibeholde trykket i rummet. Blue Lines slim in-wall HMI sparer både på pladsen og bibeholder trykket under indkøringen af produktionen og i tilfælde af service/reparation.

Flere af verdens største medicinalkoncerner installerer Blue Lines slim in-wall HMI i deres renrum. HMI’en er indbygget i væggen i et rustfrit stålkabinet og dermed frigives værdifuld plads.

Blue Lines slim HMI kræver kun 48 mm dybde og kan dermed integreres i særdeles tynde vægkonstruktioner.

En anden vigtig egenskab ved indbygningen er også, at trykket ikke tages i rummet efter installation, f.eks. ved indkøring af ny produktion eller i tilfælde af service. Konstruktion sikrer, at der er fuld tæthed, selvom frontenheden fjernes.

Blue Lines HMI-serie til designet til steril produktion i GMP og FDA miljøer, nemme at gøre rene og holde sterile. Optioner for flere I/O som fx USB og COM porte. Blue Lines slim HMI leverer således en sikker løsning, der optager mindst mulig plads og giver den bedste totaløkonomi.

Se mere omkring Blue Lines 21.5"  HMI Operator Touch PC - Panel Mount, som er tilgængelig i en kompakt version med en dybde på 48 mm.