Bliv fri for almindelige logins, bekræftelser og elektroniske underskrifter

Med Nymi Band kan farmaproducenter strømline deres godkendelsesprocesser betydeligt og spare værdifuld tid og kræfter takket være den innovative multifaktorgodkendelse og biometriske login-sikkerhedsteknologi.

Blue Line og Nymi er teknologipartnere 

Blue Line og Nymi er teknologipartnere


Blue Line annoncerer med stolthed sit partnerskab med Nymi, som er førende inden for innovativ sikkerhedsteknologi. Dette samarbejde repræsenterer et vigtigt skridt fremad i forhold til at forbedre sikkerhed, compliance og produktivitet på arbejdspladsen i stærkt regulerede brancher. Ved at alliere os med Nymi er vi dedikerede til at skabe et mere sikkert, kontrolleret og effektivt arbejdsmiljø med en høj brugervenlighed.

Nymi er en førende virksomhed inden for sikkerhedsteknologi og leverer avancerede løsninger til biometrisk login og multifaktorgodkendelse. Disse løsninger sikrer dataintegritet og tilbyder robuste sikkerhedsforanstaltninger, der gør det muligt for stærkt regulerede industrier at opretholde compliance, samtidig med at de sparer tid og forbedrer brugervenligheden.

"Vores partnerskab med Blue Line er et vigtigt skridt fremad for industrien, når det gælder om at forbedre effektiviteten og tilslutningsmulighederne på det digitaliserede værkstedsgulv. Sammen harmoniserer vi arbejdsgange på tværs af kritiske aspekter af produktionslinjen med en bærbar, passwordfri autentificeringsløsning, der er problemfrit integreret med Blue Lines førsteklasses udvalg af renrums-HMI'er, tablets og andre enheder. Vi er stolte af, at vores fælles løsning giver medarbejderne digitale muligheder for større produktivitet og arbejdsglæde, og det motiverer vores fortsatte samarbejde om at levere innovation, hvor det betyder noget." - David Fortune, formand for Nymi.


Integration med Blue Lines løsninger 

Integration med Blue Lines løsninger


Nymis avancerede sikkerhedsteknologi integreres problemfrit med Blue Lines HMI'er og CleanTablet-løsninger til farmaceutisk produktion. Denne integration giver farmaproducenter mulighed for at strømline brugergodkendelsesprocesser, styrke datasikkerheden og sikre streng overholdelse af branchebestemmelser, alt sammen med en brugervenlighed.

Fordele ved Nymis teknologi:

  • Strømlinede godkendelsesprocesser, der sparer tid 
  • Kontaktløs og håndfri autentificering, der øger brugervenligheden
  • Forbedret datasikkerhed og compliance med en brugervenlig tilgang 
     

Kompatibilitet med eksisterende enheder 

Brug Blue Lines add-on-teknologi på eksisterende enheder, der ikke har integreret Nymi-teknologi, og opnå de samme fordele inden for brugergodkendelse og datasikkerhed. Det betyder, at lægemiddelproducenter problemfrit kan integrere i deres nuværende infrastruktur og maksimere fordelene ved multifaktorgodkendelse og biometrisk login-sikkerhed uden behov for specialiserede Nymi-byggede enheder.
 

Opretholdelse af sikkerhed og dataintegritet 

Nymis sikkerhedsløsninger spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af sikkerhed og sikring af dataintegritet i den farmaceutiske produktionssektor. Ved at udnytte Nymis teknologi med HMI'er og CleanTablet-enheder kan producenter håndhæve strenge adgangskontroller og godkendelsesprotokoller, der er i overensstemmelse med branchebestemmelser som GMP og FDA's krav til elektroniske signaturer og datasikkerhed, alt sammen med en brugervenlighed.
 

Omfavnelse af en adgangskodefri, kontaktløs tilgang 

Omfavnelse af en adgangskodefri, kontaktløs tilgang


Ved at integrere Nymis sikkerhedsteknologi med HMI'er og CleanTablet-løsninger kan lægemiddelproducenter virkelig indføre en adgangskodefri, kontaktløs og håndfri tilgang, der revolutionerer den måde, brugergodkendelse styres på i deres produktionsmiljøer, og som er nem at bruge.

Kontakt os i dag 

Udnyt Blue Lines samarbejde med verdens førende medicinal-, biotek- og kontraktproducenter. Tag et uforpligtende videomøde med online demo, spørgsmål og svar, og modtag en præsentation, der afspejler dine behov. Kontakt os her.