Løsninger

Et samarbejde med Blue Line skrues sammen efter jeres behov. Vi tilbyder standardprodukter eller produkter der er tilpasset eller udviklet efter jeres behov. Samarbejdet kan bl.a. involvere dialog og rådgivning, design og udvikling, embedded software, produktion, supply chain og teknologisikring.

Søger du et specifikt produkt eller har du behov for tilpasning eller udvikling? 

Vi er klar på at hjælpe. Send os en mail eller ring på +45 8678 5000. 

Fra standard til udviklet produkt

Søg blandt vores standardprodukter her på hjemmesiden eller tag fat på os for at drøfte mulighederne for at tilpasse produkter eller få udviklet et produkt fra bunden efter jeres konkrete ønsker og behov. 

Samarbejdsmuligheder

Standardprodukt

Søg blandt Blue Lines store udvalg af produkter inden for industri PC'er, industri panel PC'erindustri monitorer, vandtætte monitorer & computere, cleanroom arbejdsstationer, ATEX-Ex HMI'er & mobilesrobuste mobile computere og tablets, mobile operatørstationer og keyboards & mus

Tilpasset produkt

Er produktet ikke helt som ønsket? Vi hjælper tit vores kunder med specifikke behov for tilpasninger, fx I/O, grafik processorer, kabling, montering/ophæng og meget mere.

Udviklet produkt

Har I særlige ønsker og behov til jeres hardware? Hos Blue Line er vi specialister i at udvikle og producere IT-løsninger til miljøer med unikke forudsætninger og krav. Involvér os fra start og få udviklet den optimale hardware. 


Ydelser

Samarbejdsfaser

Har I brug for sparring eller rådgivning omkring jeres valg af hardware? Hos Blue Line er vi specialister i at udvikle og producere kosteffektive IT-løsninger til krævende miljøer. Erfaringerne tæller bl.a. udviklingen af løsninger til kunder inden for automation, fødevare-, kemi og farmaindustri, healthcare, AI & deep learning, machine vision, field service og den maritime branche. Se alle brancher.

Et samarbejde kan f.eks. bestå af følgende faser: 

Dialog & Rådgivning

Dialog & Rådgivning

Med mere end 30 års erfaring har vi opnået betydeligt knowhow inden for en bred vifte af brancher. Vi kan derfor garantere en kompetent dialog og rådgivning, der er målrettet jeres miljø, fra idé til implementering. Vores kunder fortæller også, at vi er gode til at lytte, så tøv ikke med at tage fat i os for en uforpligtende dialog om jeres IT-behov. Hos Blue Line får I med andre ord dialog i øjenhøjde og kompetent rådgivning med en rar & serviceminded tilgang igennem hele processen.

Design & Udvikling

Design & Udvikling

Med udgangspunkt i jeres behov og krav gennemfører vi både design og udvikling. Blue Lines unikke koncept sikrer, at løsninger i størst muligt omfang bygges på en kombination af eksisterende standardkomponenter. Sammenlignet med normal elektronikudvikling tilbyder vi en lavere pris og hurtigere levering. Udvikling kan også omfatte 3D konstruktion og mekanisk design, ligesom vi ofte tager hånd om miljøtests og certificeringer. 

Embedded Software

Embedded Software

Er I trætte af hyppige opdateringer af Windows operativ systemer og ønsker større sikkerhed? Udnyt vores samarbejde med Microsoft og få en Windows embedded platform, der er ideel til industrielle miljøer. Platformen tilpasses og dedikeres til den specifikke applikation og anvendelse. Alle unødige features skæres fra, og I kan beholde samme platform i mange år uden at bekymre jer om opdateringer og sikkerhedsproblemer. Blue Line anbefaler Windows IoT, der er en simpel og kosteffektiv Windows-licens til industrielle miljøer.

Produktion

Produktion

Få adgang til de mest avancerede produktions- og testfaciliteter i den danske industricomputer-branche. Alle enheder udsættes for visuel inspektion, softwaretest og pålidelighedstest i klimakammer. Andre ydelser kan være installation af softwareimage, kundespecifikke tests, installation af logo og sporbart serienummer samt pakning i kundespecifik emballage. Alle processer er dokumenteret efter ISO 9001:2015-standarden.

Supply Chain

Supply Chain

Når produktet er udviklet og godkendt, tager vi hånd om logistikken og sparer jer for både penge, plads og tid. 

Træk på vores ekspertise og lad os drøfte, hvordan vi kan minimere lagerbinding, sikre hurtig levering og spare ressourcer med en kundetilpasset supply chain model.

Teknologisikring

Teknologisikring

Undgå bekymringer om end-of-life problemstillinger. Lad Blue Line sikre jeres vigtige investeringer igennem lang support af uændret platform og styret implementering af ny fremtidig teknologi. Et længerevarende samarbejde involverer også løbende kostoptimering.