Blue Line Cleanroom Tablets er næste mobil IT generation inden for biotek og farmaceutisk produktion

Medicinal- og biotekindustrien efterspørger mobile IT teknologier for at høste fordelene ved fleksibel og agil produktion. Blue Lines Cleanroom Tablets giver operatørerne større mobilitet og forbedrer arbejdsprocedurer uden kompromisser i etablerede rengøringsmetoder eller IT-infrastruktur.

Bioteknologisk og farmaceutisk produktion kræver mobil IT teknologi for at holde trit med stadig mere lean produktion og serialisering. Mobile IT løsninger er mindre omkostningskrævende både hvad angår anskaffelse og installation, hvilket baner vejen for mere fleksible arbejdsmetoder og letter overdragelsen mellem produktionsskift. Det kan forhindre dyre fejl og spildtid.
 

Den letteste tablet på markedet

Eksisterende tablet computere er typisk designet til sundhedssektoren, hvilket betyder rengøring med isopropyl alkohol, men de modstår ikke krævende rengøringsprocedurer anvendt i renrum. Ydermere er det, i praksis, umuligt at rengøre fordybninger, kanaler, skruehuller, stik, ventilationhuller m.m. 
 

Blue Line Cleanroom Tablets are the next mobility solution in pharmaceutical and biotech manufacturing


Rustfrit stål er standard i renrum på grund af holdbarhed og modstandsdygtighed overfor selv de hårdeste rengøringsmidler. Ståls vægtfylde gør dog materialet uegnet til bærbar IT.  Den mest oplagte fordel ved tablets er deres mobilitet, og den fordel forsvinder, hvis operatørerne finder uergonomiske og for tunge til at bære rundt på. Eksisterende tablets, der markedsføres til renrum, er simpelthen meget tunge, op mod 2 kg.

For at skabe en så tynd og let tablet som muligt, bruger Blue Line en teknisk polymer, der fungerer som et innovativt alternativ til rustfrit stål. Almindeligt anvendt i luftfartsindustrien og andre krævende industrielle applikationer, er denne polymer op mod 80% lettere, næsten lige så holdbar og lige så modstandsdygtig over for kemikalier og biologisk forurening som 316 rustfrit stål. På denne måde leverer Blue Line en tablet, der vejer mindre end 0,9 kg uden at gå på kompromis med kvalitet eller computerkraft - den er ca. 60% lettere end konkurrerende tablet computere
 

Næsten perfekt renlighed 

Både GMP- og FDA-protokoller vedrørende renrumsteknologi kræver, at enhederne er designet til at modstå regelmæssig rengøring og minimere kontaminering. Dette kan være problematisk for tablet computere fordi de har både kabler, stik til opladning og input/output, ventilationskanaler, knapper indbygget, der alle er steder, hvor kontaminering sker og praktisk umuligt at komme helt til livs. 

For at løse disse problemer er Blue Lines Cleanroom Tablets konstrueret af et enkelt stykke polymer uden fordybninger og sprækker. Ydermere er designet fanless, uden ventilationhuller og knapper med et magnetisk flush stik til opladning og USB-forbindelse. 
 

Blue Line Cleanroom Tablets are the next mobility solution in pharmaceutical and biotech manufacturing


Berøringsskærmens følsomhed er også vigtig at overveje, da operatører i renrum typisk bærer flere lag personlige værnemidler. Blue Lines cleanroom tablets anvender den projicerede kapacitive multi-touch-teknologi og operatørerne kan bruge dem med op til 3 lag handsker.
 

Forbedring af kommunikation og dokumentation

Brugen af tablet computere i renrum er en del af digitaliseringen i den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Cleanroom Tablets kan forbedre og optimere processer. Producenter kan for eksempel bruge tablets til at spore og dokumentere produktionsbatch og følge dem gennem hele sin livscyklus fra produktion til opbevaring og forsendelse. På denne måde konsolideres data og alle faser er dokumenteret.

Integreret mobil kommunikation sikrer hurtig og præcis kommunikation mellem operatører og support. Det er med til at forhindre og minimere konsekvensen af produktionsfejl. Effektiv kommunikation kan - potentielt være forskellen mellem betydelige tab - og en vellykket produktion. 

Se flere detaljer om Cleanroom Tablets