Pharmaceuticals

Få gavn af det store produktsortiment designet til at imødese de typiske udfordringer inden for life science og farmaceutisk produktion. Forny eller retrofit den nuværende IT-installation og opnå højere produktivitet og brugertilfredshed. Blue Lines produktsortiment lever op til alle regulative krav i GMP, FDA og ISO 14644, så du kan optimere arbejdsgange, sporbarhed og dokumentation i alle faser af forskning, produktion og pakning. Få information om en lang række fast monterede HMI'er samt mobile og kundetilpassede IT-løsninger bygget til specifikke behov inden for funktionalitet, finish og miljø. Drag fordel af vores erfaring og viden baseret på mange installationer i life science og farmaceutiske produktioner rundt om i verden. Vi er kendt for at være meget fokuserede på dialogen og samarbejdet med kunden i alle faser af projekterne.

 

Download Blue Lines Pharmaceuticals & Life Science brochure
 

Pharma and Life Science brochure

 

Den letteste og tyndeste Cleanroom Tablet

Blue Lines Cleanroom Tablet CleanTablet er perfekt egnet til SOP-adgang og krævende virksomhedsprogrammer. Designet til uovertruffen fleksibilitet og overholdelse af renrumskrav med ekstrem modstandsdygtighed over for rengøringsmidler. Glatte overflader uden åbninger eller sprækker forhindrer kontaminering.
Uovertruffen ergonomi og berøringsskærm i høj opløsning kompatibel med flere lag beskyttelseshandsker.

Cleanroom tablet

Høj brugervenlighed

Modernisér og optimér arbejdsgangen samt sikkerheden og komforten. Opnå et betydeligt investeringsafkast og en konkurrencedygtig løsning med Blue Lines kvalitetsprodukter. 
Opfyld alle funktionelle krav i overensstemmelse med den nuværende IT-infrastruktur, når du vælger Blue Lines modulære og konfigurérbare platforme.
Drag fordel af den innovative touch display-teknologi, herunder automatisk kalibrering for at opnå problemfri drift, så afbrydelser i produktionsprocessen undgås. Kombinér med hygiejnisk/cleanroom tastatur for nem indtastning af data. Blue Lines cleanroom arbejdsstationer kan betjenes med flere lag handsker.

Høj brugervenlighed

Nem at rengøre og holde steril

Blue Lines produkter til life science og famaceutiske industrier er bevidst designet med glatte overflader, skrå sider og afrundede kanter, hvilket betyder, at produkterne er nemme at rengøre. Blue Lines cleanroom produkter kan modstå alle kendte rengøringsmidler som isopropylalkohol, ikke-deioniseret vand, VHP, Spor-Klenz™, Klercide, Actisan, LpH®, Vesphen® og mange flere.

Nem at rengøre og holde steril

Overholder lovmæssige krav til cleanrooms

Udnyt vores omfattende erfaring med IT til cleanrooms. Blue Lines produkter opfylder alle lovmæssige krav og er designet til at overholde EU GMP-klassifikationen for cleanroom A-B-C-D samt FDA og ISO 14644.

Overholder lovmæssige krav til cleanrooms

Større fleksibilitet og lavere produktionsomkostninger med Blue Lines Mobile Operator Station

Opnå øget fleksibilitet og lavere produktionsomkostninger med Blue Lines Mobile Operator Stations. Blue Lines Mobile Operator Stations er designet til cleanroom produktion i overensstemmelse med kravene i GMP, FDA og andre relevante standarder. Blue Line Mobile Operator Stations kan flyttes rundt efter behov, altid klar til brug. Opnå klassens bedste ergonomi. Få fordel af hot swap-batterier til kontinuerlig 24/7-drift. De mobile Operator Stations understøtter et fleksibelt produktionskoncept, der er konfigureret efter behov med en eller flere skærme, PC'er, tastatur, scanner osv.

Større fleksibilitet og lavere produktionsomkostninger med Blue Lines Mobile Operator Station

Tilpasning til dine specifikke krav

Blue Lines modulære design gør det muligt at konfigurere størstedelen af HMI Operator Working Stations til specifikke behov inden for funktionalitet, finish og miljø. Vælg mellem forskellige varianter på baggrund af kabinetter, dimensioner, input/output, kommunikation og montering. Hvis du ikke finder den kombination, der passer præcis til dine krav, er Blue Line eksperter i at tilpasse løsninger i henhold til dine specifikationer.

Tilpasning til dine specifikke krav

Let at implementere

Blue Line tilbyder en bred vifte af fleksible monteringsløsninger, uanset om monteringen skal udføres i væggen, på væggen, gulvet, loftet, skrivebordet eller en maskine. Installationer kan være faste, roterende, vipbare eller endda mobile. Separate eller hængslede tastaturer kan være en del af systemet. Monteringsløsningerne er designet til at sikre glatte overgange mellem de enkelte moduler, hvilket gør rengøring let. Alle monteringsløsninger, der udelukkende er fremstillet af rustfrit stål, tåler skrappe rengøringsprocedurer. Ud fra dine specifikke behov vil vi se frem til at udarbejde et forslag, der sikrer den bedste funktionalitet, ergonomi og optager så lidt plads som muligt.

Let at implementere

ATEX/Ex HMI og mobil IT til life science og phama med eksplosiv atmosfære

Blue Line leverer HMI’er og mobile tablets til miljøer med eksplosionsrisiko. Drag fordel af en robust konstruktion og et eksplosionssikkert design, der opfylder alle ATEX- og IECEx-krav. IP65 eller IP66-beskyttelse gør det muligt at benytte skrappe rengøringsprocedurer i life science og farmaceutiske industrier.

ATEX/Ex HMI og mobil IT til life science og phama med eksplosiv atmosfære

Integration i procesanlæg

Er du på udkig efter moderne HMI IT terminaler til bioteknologi og farmaceutiske procesanlæg? Ud fra dine specifikke behov vil vi se frem til at udarbejde et forslag, der sikrer den bedste funktionalitet, ergonomi og optager så lidt plads som muligt. Løsningen kan omfatte bærearm, integrationskit og kundespecifikt design/logo.

Integration i procesanlæg