Mød os på FoodTech 2020 i Herning!

Dato: 29. september - 1. oktober 2020
Sted: Hal L, Stand L9102, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

I efteråret mødes fødevareindustrien på Nordeuropas største messe for fødevareteknologi – og det betyder, at vi hos Blue Line også deltager. FoodTech messen foregår i Messecenter Herning fra den 29. september til den 1. oktober 2020. Som specialister i HMI it-arbejdsstationer, både som stationære og mobile it-løsninger til krævende miljøer, glæder vi os til at møde jer på messen.

Der er mulighed for at se innovative og fremtidssikrede it-arbejdsstationer til fødevare industrien. Blue Lines speciale er it til krævende miljøer, hvilket bestemt gælder fødevareindustrien – ikke mindst i forhold til hygiejne- og rengøringskrav. Covid-19 har øget disse udfordringer yderligere og sætter yderligere skub på automatisering og hygiejnestandarder.

På messen kan du stifte bekendtskab med unikke løsninger, der kan tilpasses jeres applikation, maskiner og miljø. Modulære systemer, som er lette at implementere.

Food løsninger

 

Oplev hvor nemt det er at bruge handsker på vores HMI it-arbejdsstationer med touch. Opnå både højere produktivitet og øget brugertilfredshed.

Nemt at bruge handsker på vores HMI it-arbejdsstationer med touch

 

Hør også om hvordan vores produkter tåler salte miljøer, højtryksspuling og effektiv kemisk rengøring.

Tåler salte miljøer, højtryksspuling og effektiv kemisk rengøring.

 

CEO, Niels Pedersen siger: ”Nøglen til at skabe mest mulig værdi for vores kunder ligger i dialogen og forståelsen for udfordringerne i fødevareproduktion. Udnyt vores viden og erfaringer fra talrige installationer, både når vi taler standard og kundetilpassede løsninger. Det ser vi frem til at drøfte på FoodTech Messen i Herning fra den 29. september til den 1. oktober 2020.”

 

 

Se her, hvordan der skabes trygge rammer om det personlige møde på FoodTech

Messen gennemføres under konceptet TrygtMCH, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer såvel udstillere som besøgende rammerne for et attraktivt og ansvarligt mødested.