Field Service

Blue Lines robuste computere til udendørs brug og montering i køretøjer fungerer i krævende forhold som støvede og våde miljøer, vekslende vejer og vibrationer. Digitalisér processer i felten og opnå større produktivitet. I vores samarbejde med kunder har vi stort fokus på dialog og samarbejde.

Forøg produktiviteten for den mobile medarbejder

Opnå større effektivitet og produktivitet med Rugged Mobile Computers. Digitale processer kan flyttes fra kontoret til arbejde i felten. Komplekse opgaver som navigation, stregkodescanning, dataindsamling og kommunikation håndteres direkte fra en enkelt robust mobilenhed. Blue Lines robuste IT-løsninger kan anvendes både udendørs og i køretøjer under krævende forhold som støvede og våde miljøer, vekslende vejr (regn, sne, sol) og med vibrationer og bump.

Rugged Computer udendørs

Mobile applikationer til krævende miljøer

Blue Lines robuste computere er hårdføre nok til at blive taget med overalt og stærke nok til krævende applikationer og store mængder data. Gør det muligt bl.a. at planlægge serviceordrer, kommunikere med kolleger og kunder, navigere til job og sende og modtage opdateringer i realtid. Kunderne findes bl.a. inden for transport, landbrug, skovbrug, byggeindustrien, miljø, GIS, forsvar, sikkerhed og redning.

Tablet i stald

Robuste computere, der klarer udfordringerne

Blue Line tager robusthed bogstaveligt, og produkterne testes bl.a. efter militære standarder med stød, bump, vand, støv, lave og høje temperaturer. Få mobilt hardware som er let at betjene, læsbar i solskin og holder til at blive brugt i krævende miljøer. Designet til at klare udfordringerne for den mobile medarbejder.

Rugged Computer udsat for jord