Vandtæt og robust 21.5” HMI tåler hård rengøring og højtryksspuling

Blue Line udvider sortimentet af vandtætte panel PC’er til fødevare- og andre våde miljøer med hård rengøring og behov for høj driftsikkerhed. Endda i et elegant slim-line design.

Blue Lines vandtætte panel PC’er klarer alle former for hård rengøring inklusiv højtryksspuling. Ultimativ tæthed og dobbeltpakninger forhindrer, at fugt opstår på indersiden af PC’en. En film på fronten beskytter mod hårdt brug, som ofte forekommer i fødevaremiljøer. 

Med optical bonding og full HD opløsning på 1920 x 1080 punkter giver skærmen et ekstra flot billede og større robusthed over for bl.a. slag og stød. 

Integreret PC uden bevægelige dele giver maksimal driftsikkerhed i mange år. 

Leverancer til stor international producent af procesudstyr

Fødevaremiljøer kan særligt drage nytte af denne nye vandtætte HMI. En af Blue Lines store kunder har lagt rammeordrer på den nye 21.5” HMI. Kunden, som er en international førende producent af procesudstyr til fødevareproduktion, skal bruge PC’erne til automatisering af deres maskiner, som anvendes i procesanlæg til bearbejdning af bl.a. fisk og fjerkræ. I denne sammenhæng skal HMI’en integreres på procesudstyret på et tube mount med skjult kabelføring. 

Udforsk Blue Line 21.5 HMI Operator Touch PC IP69K

I samme serie som 21.5”-versionen findes også Blue Lines 13.3” HMI Operator Touch PC med samme unikke egenskaber.