Mød os på FoodTech 2022 og oplev vores nyeste produkter

Dato: 1. - 3. november 2022.
Sted: Hal L, Stand L9242, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.

I efteråret mødes fødevareindustrien på Nordeuropas største messe for fødevareteknologi – og det betyder selvfølgelig også, at Blue Line deltager.
FoodTech messen foregår i Messecenter Herning fra den 1. - 3. november 2022. 

Vi ser frem til 3 spændende dage med netværk, inspiration og viden i højsædet.
 

Hvorfor kigge forbi Blue Lines stand?

Blue Lines speciale er IT til krævende miljøer, hvilket bestemt gælder fødevareindustrien – ikke mindst i forhold til hygiejne- og rengøringskrav. Drag fordel af vores mange års erfaring og viden baseret på mange installationer ift. funktionalitet, materiale og miljø. 

Hør også om hvordan du kan opnå forsyningssikkerhed og kort leveringstid. Forudsigelige leverancer til aftalt pris og kvalitet.

Mød vores kompetente team bestående af Lars og Kim, som står klar med inspiration og dialog på messen.

Oplev blandt andet: 

Vandtætte monitorer, panel PC’er, keyboards og mus

Vandtætte monitorer, panel PC’er, keyboards og mus


Ønsker du at modernisere og optimere dine arbejdsgange såvel som sikkerhed og komfort? Og leder du efter produkter designet til at modstå støv, vand og rengøring i henhold til IP-tæthedsklassificeringer?

Oplev Blue Lines robuste og elegante design af vandtætte og rustfrie monitorer og panel PC’er, som tåler salte miljøer, højtryksspuling og effektiv kemisk rengøring. Holdbare og designet til 24/7 drift og som sørger for, at krav om hygiejne og rengøring kan overholdes i fødevareproduktion.

Prøv også vores vandtætte tastatur og mus, som nemt kan anvendes med de vandtætte monitorer og panel PC’er. 

Læs mere om Blue Lines vandtætte monitorer, panel PC’er, keyboards og mus her
 

Industri PC’er til 24/7-drift

Industri PC’er til 24/7-drift


Leder du efter industri PC’er, som kan håndtere krævende forhold som f.eks. støv, varme og pladsmangel, være pålidelige og fungere døgnet rundt? 

Med Blue Lines industri computere opnår du maksimal driftsikkerhed 24/7 og en langtidsholdbar, kosteffektiv investering. Se disse og lad os foreslå en løsning, som opfylder jeres krav.

Udforsk Blue Lines udvalg af industrielle PC'er her

 

Kig også forbi Blue Lines stand hvis du besøger DiaLabXpo

Nyeste og banebrydende Cleanroom Tablet


Som besøgende ved DiaLabXpo, kan du også komme forbi Blue Line’s stand - her kan du drage fordel af vores erfaring og viden baseret på mange installationer i life science og farmaceutiske produktioner. Oplev bl.a. også vores nyeste og banebrydende Cleanroom Tablet.