Om Blue Line

I mere end 35 år har Blue Line leveret gennemtænkte IT-hardwareløsninger til krævende miljøer i både Danmark og internationalt. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

 

Tidslinje for Blue Line

 • 1986: Virksomheden grundlægges af Niels Pedersen med fokus på salg af IT hardware moduler, printere, tilbehør m.v. 
 • 1988: Den første PC lanceres. Konceptet er build-to-order, som er udsædvanligt i 80'erne. Det tiltrækker mange kunder
 • 2008: De første rustfrie monitorer og pc'er udvikles til førende kunder indenfor den farmaceutiske industri  
 • 2010: Udnævnes som Gazelle virksomhed som anerkendelse for betydelig vækst
 • 2011: Opnår ISO 9001 certificering
 • 2012: Udnævnes igen som Gazelle virksomhed for anden gang og dermed en del af den lille eksklusive skare af virksomheder, som kvalificerer sig som gazelle virksomhed mere end én gang
 • 2013: Modtager AAA-certifikat som anerkendelse for højest mulige kreditværdighed og holder stadig denne kredit-rating.
 • 2017: Blue Line etablerer eget kontor i Irland og begynder ekspansion i Europa
 • 2018: Vinder af Udenrigsministeriets Vituspris for virksomhedens evne til at omsætte ideer til konkrete internationale resultater. Kunderne findes bl.a. i Irland, England, Holland, Belgien, Tyskland, Rusland og Kina m.fl.
 • 2019: Den internationale ekspansion fortsætter med flere nye lande som bl.a. USA og Canada
 • 2021: Lancering af verdens letteste Cleanroom Tablet computer som gør det muligt at digitalisere arbejdsprocesser i renrum
 • 2022: Igangsætter opførelse af nyt domicil, som 4 dobler kapaciteten for at imødekomme betydelig vækst og kundernes forventning om høj leveringssikkerhed
 • 2023: Opførelse står færdigt af nyt hovedkvarter med 4-dobbelt kapacitet

Få overblik over milepæle i Blue Lines historie

Om Blue Line

Et samarbejde med Blue Line er det sikre valg, der involverer meget mere end pålidelige kvalitetsprodukter. Vores DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, hvilket ofte resulterer i langsigtede, tætte samarbejder. Feedback fra gentagne årlige kundeundersøgelser bekræfter en imødekommende, dialogbaseret og løsningsorienteret attitude. Med Blue Line får du en fuldt dedikeret partner. Ikke kun en leverandør af produkter og services.

 Samarbejdsmuligheder med Blue Line

Samarbejdsmuligheder

Vores kunder arbejder primært inden for industrier med krævende miljøer, som bl.a. automation, marine, fødevarer, healthcare, life science, biotek og farma. Gennem omfattende viden om udfordringerne i disse brancher er Blue Line i stand til at levere løsninger der leverer op til alle krav og regulativer. Find flere detaljer om koncepter for din branche her

Blue Line har siden 1986 leveret til danske kunder og snart udgør internationale kunder 50% af omsætningen. De fleste af verdens mest kendte biotek- og medicinalproducenter sætter i dag deres tillid til Blue Lines løsninger. Den anden store internationale målgruppe er producenter af procesudstyr og maskiner til fødevare-, biotek- og medicinalproduktion. Bliv inspireret af kundehistorier her.

Sortimentet af produkter omfatter bl.a. industri computere, industri monitorer og panel pc'er, cleanroom arbejdsstationer, vandtætte skærme og computere, ATEX-Ex computerecleanroom tablets samt mobile operatørstationer.

Blue Line har en ISO 9001:2015 certificering og den højest mulige AAA-kreditvurdering, hvilket understreger vores forpligtelse til altid at være en troværdig partner.

Blue Lines hovedsæde ligger i industriområdet Søften/Hinnerup, tæt på Aarhus. Her er produktion, administration, design og lager samlet. I begyndelsen af 2023 4-dobblede vi kapaciteten for at imødekomme betydelig vækst og kundernes forventning om høj leveringssikkerhed.

En omfattende udvidelse og styrkelse af organisationen, gennem løbende rekruttering og udvikling af medarbejderkompetencer er forudsætningen for at skabe den innovation, der gør vores kunder konkurrencedygtige.

Hos Blue Line ved vi, hvad proaktiv leveringsplanlægning og gennemsigtighed betyder for vores kunder. Derfor har vi opbygget strategiske og langsigtede partnerskaber med vores underleverandører for at sikre vores kunder de optimale leveringsbetingelser. Gennem betydelige investeringer i forsyningskæden kan vi undgå de udfordringer, som mange kunder har oplevet med komponentmangel og alvorlige leveringsforsinkelser i de senere år. Sådan sikrer du din leveringsplan

Certificeringer og udnævnelser