Tak og de bedste ønsker for 2024!

Nu, hvor vi nærmer os slutningen af 2023, tænker vi tilbage på et virkelig bemærkelsesværdigt år fyldt med mange resultater og mindeværdige milepæle.

Først og fremmest vil vi gerne sige tak, fordi du har været med på vores rejse i år. Vi er meget taknemmelige for den loyale støtte, vores kunder giver os. Tak for gode dialoger - vi ved, at gode løsninger skabes i tæt samarbejde med hinanden.

Dette år har været særligt bemærkelsesværdigt for os. Vi har arbejdet hårdt på at sikre hurtigere leveringstider, udvide vores lager og forbedre vores samlede kapacitet. Faktisk er vi for nylig flyttet til en ny placering, der tredobler vores kapacitet, så vi kan imødekomme dine behov mere effektivt.

Vi har også udvidet vores team og budt nye talenter velkommen for at forbedre vores produktsortiment og leveringsevne. Som en del af vores vækststrategi har vi for nylig åbnet nye kontorer i Norge og Sverige, så vi kan betjene endnu flere kunder i Norden.

Vi er stolte over at modtage prisen "Success Company 2023" for andet år i træk. En fantastisk anerkendelse for at levere solide resultater over en årrække og skabe gode arbejdspladser. Det er også en anerkendelse til vores dedikerede medarbejdere og underleverandører for at gøre det muligt!

I årstidens ånd er det med stor glæde, at vi fortsætter vores årlige tradition med at støtte Røde Kors. Vi har flere år i træk valgt at støtte Røde Kors, som gør en kæmpe indsats både nationalt og internationalt. Vi synes, det er vigtigt at støtte op om at hjælpe mennesker i nød under krig og katastrofer.

Røde Kors 2024

Endnu en gang tak for jeres fantastiske støtte, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen.
På vegne af hele Blue Line-teamet vil vi gerne ønske dig en glædelig jul og et godt nytår!