Mobile IT arbejdsstationer til renrum

Større fleksibilitet og produktivitet. Best-in-class ergonomi.

Synes du, at fastmonterede skærme og computere kan være ufleksible og omkostningstunge?

Blue Line har netop lanceret den nye Mobile Operator Station T3000, som tilbyder ultimativ mobilitet og ergonomi til IT-drift i renrum. Leveres med monitor, pc, tynd klient, scanner, cleanroom tastatur/mus osv. Strømfødes med vekselstrøm, eller integrerede batterier.

Blue Lines mobile operatørstation T3000 kan flyttes rundt efter behov, altid klar til brug, når det er nødvendigt. Foretag nemt ændringer i produktionsprocesserne og spar omkostningerne ved en fast installation.

Vidste du at Blue Line leverer globalt til den farmaceutiske industri? Kontakt os her for en uforpligtende dialog.

Tåler alle kendte rengøringsmidler

Fremstillet af AISI 316L rustfrit stål i et gennembearbejdet IP65 tæt design, der er meget let at rengøre og desinficere. Tåler alle kendte rengøringsmidler og desinfektionsmidler.

Blue Lines mobile arbejdsstationer sikrer steril og hygiejnisk produktion i overensstemmelse med regulatoriske krav i GMP, FDA, ISO 14644 og andre relevante standarder. Optimeret specifikt til biotek og farmaceutiske industrier samt laboratorier og apoteker.

Arbejd mobilt 24/7

Strømmen kommer fra enten tilsluttet vekselstrøm, eller med integrerede batterier. Udnyt batterikapaciteten til at arbejde mobilt en hel arbejdsdag. Når kapaciteten reduceres, kan du blot hot-swappe batterierne uden at slukke for systemet og dermed opnå problemfri kontinuerlig produktion. Batterier oplades via den integrerede oplader eller ekstern batterioplader, som sikrer maksimal mobilitet.

Integrated battery charger

 

Der er mulighed for at gå helt trådløst med nyeste WIFI 6 og Bluetooth 5.1 teknologi integreret uden synlige antenner.

Integrated WIFI and Bluetooth with hidden antennas

Bedste ergonomi

Ergonomi kan være en udfordring i renrum, og ofte er systemer fastlåst i højde og vinkel, der ikke tilfredsstiller alle brugere. Opnå høj brugertilfredshed og større produktivitet med Blue Lines mobile operatørstationer på grund af den trinløse elektriske højdejustering via aktuator. Betjening kan ske både i siddende og stående arbejdsstilling. Der er også mulighed for at dreje og vippe skærmen uden brug af værktøj. Forvent best-in-class ergonomi.

High adjustment

 

Blue Line leverer globalt og baseret på omfattende viden og erfaring fra installationer overalt i verden, så lad os foreslå en løsning, der bedst opfylder jeres krav - kontakt os her.

Se mere om Mobile Operator Station T3000