Messe i England: Oplev de nyeste HMI løsninger

Dato: 1-3. oktober 2019
Sted: National Exhibition Centre, Birmingham, England, Hal 5, Stand K108

Blue Line deltager i oktober på messen PPMA Total Show 2019, som er det førende samlingspunkt for maskiner til forarbejdning og emballage. Oplev Blue Lines hygiejniske og rengøringsvenlige IT-produkter, som passer til fødevare- og farmaceutiske miljøer. 

Besøg vores stand K108 og se fordelene ved vores panel PC’er, HMI’er og glaskeyboard: elegant og fladt design, stålkonstruktion af høj kvalitet og avancerede tekniske detaljer. 

Blue Line’s kunder sætter pris på vores fokus på at lytte omhyggeligt til vores kunders behov - vi vil meget gerne have besøg af jer på messen og høre mere om jeres forretning og IT-behov. 

På vores stand vil du f.eks. kunne opleve følgende produkter: 

 

Til Life Science/Pharmaceuticals

Indtastning på skærm med handsker-PPMA Show


Blue Line leverer standard og kundespecifikke HMI-computerløsninger til farmaceutiske miljøer. Løsninger lever op til alle regulatoriske krav: Panel PC’er og monitorer i rustfrit stål samt glaskeyboard til steril produktion i remrum, A-D. 

 

Til Food & Beverage

HMI tube mount


Blue Lines HMI’er og industrielle computere er tilpasset behovene for fødevarevirksomheder ift. driftsikkerhed og et højt niveau af hygiejne.


Glas keyboard

Glass keyboard with gloves


Blue Lines cleanroom touch keyboard er yderst hygiejnisk og et af de mest driftsikre og sterile muligheder på markedet. 


Trolleys til monitorer, PC'er og keyboards

Mobile trolley in cleanroom


Har du brug for fleksibel production og har du oplevet, at HMI-monitorer og -PC’er ikke er løsningen, som passer til dine krav? Så tag et nærmere kig på Blue Line’s mobile trolley-koncept og opnå større produktivitet. 

 

 

Vi ser frem til at netværke, få inspiration og møde nye potentielle samarbejdspartnere på PPMA Total Show 2019, som fokuserer på brancher indenfor fødevare-, farmacetisk- og kosmetisk produktion.