Sikke et år – Blue Line ønsker Jer glædelig jul og et godt lykkebringende nytår!

2021 er ved at nå sin ende, og vi ser vi tilbage på året der gik. Det har været et år præget af mange usædvanlige forhold.

På trods af udfordringer med covid-19, har de fleste af vores kunder klaret sig utroligt godt. Udfordringerne er faktisk mest mangel på varer og længere leveringstider. Vores lager har aldrig været større og vi gør en stor indsats for at sikre leveringer.  

Det bedste værn er lang planlægningshorisont. Vi opfordrer til meget tæt dialog og forventer at udfordringerne fortsætter langt ind i 2022. En stor tak til vores kunder for konstruktiv dialoger og viljen til at finde løsninger.

Stor anerkendelse til vores engagerede medarbejdere og underleverandører for at gøre det muligt!

Den stigende aktivitet betyder at vi har besluttet at udvide betydeligt med et nyt byggeri, der står færdig i starten af 2023. 

Hvert år ved juletid, giver Blue Line et sponsorat til en organisation, som er med til at gøre en forskel i verden. Vi synes det er vigtigt, at støtte op om at hjælpe mennesker i nød under krig og katastrofer. For tredje år i træk har vi valgt at støtte Røde Kors, som gør en kæmpe indsats både nationalt og internationalt. 

Røde Kors Erhvervsklub 2021

Glædelig jul og et godt lykkebringende nytår!