INVITATION – Blue Line Life Science IT Day 2024

Blue Line bygger videre på sidste års succes og samler kernen af den farmaceutiske industri til en showcase med case stories, inspiration, trends og hands-on demonstrationer. Temaet for 2024 er AI & Digitalisering, hvilket lover en indsigtsfuld og innovativ begivenhed, som du ikke vil gå glip af.

Tirsdag den 23. april 2024. Fra kl. 8.30 til 15.00
Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup, Danmark

Før middag: Præsentationer     
Eftermiddag: Miniworkshop med Blue Line og Nymi
Deltag som du vil

Tilmeld dig nu

Programmet vil bestå af 3 engagerende præsentationer, herunder fokus på Edge AI i produktionen, optimering af arbejdsgangen med Digital Twins, digitalisering, produktivitetsforbedringer målrettet medicinalindustrien og problemløsningsstrategier til hverdagens udfordringer.

Bliv inspireret af showcasen med hands-on-demoer af IT-hardware, og gå i dialog om dine fokusområder med vores eksperter. I år har vi inviteret Nymi til at deltage i en miniworkshop om eftermiddagen, hvor vi bl.a. diskuterer, hvordan man kan effektivisere produktionen ved at spare tid med moderne trådløse sign-on-løsninger.

Se de nyeste produkter, der er specielt designet til at imødekomme typiske udfordringer i farmaceutisk produktion, herunder:

Dagen starter med morgenmad, og der vil være snacks til rådighed hele dagen. Frokost kan reserveres via linket ovenfor.

Der er masser af plads og over 200 gratis parkeringspladser lige foran hotellet.
 

Kom og bliv inspireret:

Alle præsentationer vil blive holdt på engelsk.

Overview of Blue Line Life Science IT Day 2024

Vi ser frem til at byde dig velkommen!