Mød os og se nye produkter på hi-messen 1-3. okt i Herning

Dato: 1-3. oktober 2019

Sted: Hal G, Stand G5635, MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

Blue Line deltager igen på messen “hi Tech & Industry Scandinavia” i Herning - et samlingspunkt for IT-branchen. Messen løber af stablen 1-3. oktober 2019. Oplev et udvalg af vores produkter til procesoptimering i krævende miljøer og tag en uforpligtende snak med os om dit IT-behov og -miljø. Find os i hal G på stand G5635.

Krævende miljø, 24/7-drift, høj performance, skrappe hygiejne- og rengøringskrav. Blue Line er specialist i IT-systemer til mange forskellige krævende forhold. Om du beskæftiger dig med fødevareproduktion, vindenergi, AI (artificiel intelligence) eller noget helt fjerde, så har vi driftsikre systemer konfigureret optimalt til formålet. 

Vi ser frem til 3 dage med netværk, inspiration og viden i højsædet.

Oplev blandt andet:

Indtastning på skærm med handsker

Rustfrie monitorer og panel PC’er

Se det robuste og elegante design af vores HMI’er på tætteste hold, som sørger for, at krav om hygiejne og rengøring kan overholdes i f.eks. fødevareproduktion. 
Se Blue Lines rustfrie løsninger

 

Industrial PC

Industrielle PC’er til 24/7-drift

Lavt strømforbrug, blæserløs og uden bevægelige dele er nogle af fordelene ved Blue Lines PC’er, som gør dem ideelle til f.eks. automatisering, fødevareproduktion, AI-løsninger, Health Care, machine vision, field service og det maritime miljø. 
Udforsk Blue Lines industrielle PC'er

 

Ubåd-visualisering

AI-platforme

Som specialist i at levere kundespecifikke GPU/VPU-systemer sparrer vi gerne om dine behov og ønsker for at køre algoritmer på jeres AI-platform. 
Se udvalg af GPU-løsninger

 

Supermicro

Supermicro GPU- og serverløsninger 

Oplev Supermicros store univers og lad os tage en dialog og få inspiration til, hvordan dine systemer kan konfigureres. Få adgang til den bedste teknologi med høj performance, lang levetid og mange opgraderingsmuligheder. 
Supermicro-løsninger lige her

 

Blue Line er Supermicro-distributør

Oplev enheder og serverprodukter på hi-messen 2019.