INVITATION – Webinar med Nymi og Blue Line

Vi er glade for at invitere dig til et eksklusivt webinar med eksperter/indlægsholdere fra Nymi og Blue Line. Webinaret vil fokusere på temaet "Revolutionizing Efficiency through Digitalization of Cleanroom Processes."

Dato: Tirsdag den 11. juni 2024
Tid: 10:00 - 10:45 formiddag (CEST)
 

Registrer nu

Dato: Tirsdag den 11. juni 2024
Tid: 20:00 - 20:45 aften (CEST)
 

Registrer nu

Er du interesseret i at udforske fordelene ved digitalisering i renrum og dens potentielle indvirkning på dine produktionsprocesser?

Dette webinar sigter mod at kaste lys over de seneste trends inden for digitalisering i renrum og de tilknyttede IT-systemer, som i sidste ende bidrager til øget produktivitet og brugertilfredshed.

Opdag vores nyeste Cleanroom Tablet, Nymi-klar og udstyret med en integreret læser, omhyggeligt udformet til at tackle de specifikke udfordringer, der opstår i farmaceutisk produktion.

Integration with Blue Line's solutions

 

Nøgleemner:

I løbet af webinaret vil følgende nøgleemner blive behandlet:

  • Fordelene ved digitalisering og dens indvirkning på operatørernes arbejdsgang
  • Mobilitet: Fordele og ulemper ved mobile enheder i forhold til stationære IT-udstyr
  • Omfavne mobilitet med Cleanroom Tablets til forskellige brugsscenarier og den Mobile Operator Station for enestående mobilitet
  • Forbedring af operatørens arbejdsgang: Tidsbesparende fordele ved biometrisk autentificering
  • Q&A

 

Indlægsholdere:
Speakers

Gå ikke glip af denne mulighed for at opnå værdifulde indsigter og strategier til at revolutionere effektiviteten gennem digitalisering af renrumsprocesser. Tilmeld dig nu for at sikre din plads til dette eksklusive arrangement.