Blue Line ekspanderer i Norden

Vi er stolte af at meddele, at Blue Line udvider sin tilstedeværelse i Norden med lanceringen af datterselskaber i Norge og Sverige. Denne strategiske udvidelse markerer en betydningsfuld milepæl og vil styrke Blue Line's forbindelse med kunder og samarbejdspartnere i disse regioner.

Det Nordiske team

Styrkelse af tilstedeværelsen i Norge og Sverige

Sidste år flyttede Blue Line sit hovedkontor til et nyt domicil for at sikre kontinuerlig leverancesikkerhed, større lagerkapacitet og plads til flere ressourcer i R&D og administration. Denne udvidelse har skabt mulighed for yderligere ekspansion, hvilket har resulteret i etableringen af nye kontorer i Norge og Sverige samt udvidelse af organisationen i Danmark for at intensivere kontakten med kunder og samarbejdspartnere i disse regioner.

Blue Line Norge AS ledes af Nils Olav Gjørvad og Lars Dammen, mens Lars Virdeby og Pontus Eriksson står i spidsen for Blue Line Sweden AB. Disse datterselskaber er frontet af særdeles erfarne medarbejdere med solidt branchekendskab og nordisk samarbejdskendskab, hvilket vil bidrage til en stærk lokal tilstedeværelse og forbedret kundeservice.
 

Fokus på forbedret kundeservice og øget tilgængelighed

Vi hos Blue Line er overbevist om, at denne udvidelse vil resultere i forbedret kundeservice og øget tilgængelighed. Målet er at imødekomme kundernes specifikke behov og krav endnu bedre og mere effektivt, og virksomheden tror på, at de nye lokale kontorer vil bidrage væsentligt til dette formål.

CEO, Niels Pedersen, udtaler: 
"Blue Line’s DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, og med vores nye kontorer i Norge og Sverige har vi åbnet op for muligheden for bedre at imødekomme vores kunder inden for nogle af de voksende industri- og produktområder. Derfor har aktionærer og ledelse besluttet at etablere nye kontorer i Norge og Sverige, hvilket vil give øget robusthed i forhold til den vækst, vi forudsiger for virksomheden. Derved kan vi imødekomme både vores nuværende og kommende kunders behov for stadig flere IT-hardwareløsninger. Samtidig skaber vi rammerne for en mere attraktiv arbejdsplads for stadig flere medarbejdere.”
 

Spændende nye industri- og produktområder

Udvidelsen med vores nye kontorer i Norge og Sverige har også åbnet op for muligheden for bedre at imødekomme vores kunder inden for nogle af de voksende industri- og produktområder. Dette omfatter områder som Automation, Maritime, Transportation, Defense, Telecom & Datacom. Vi ser frem til at kunne betjene kunder i disse sektorer samt tilbyde vores ekspertise og løsninger til disse krævende kunder og markeder.

Vi er klar til at hjælpe. Kontakt os i dag

Hvis du har et projekt i Norden, eller planlægger et i den nærmeste fremtid, så tøv ikke med at kontakte vores nordiske salgsteam.
Vi er engagerede og parate til at finde den perfekte tekniske løsning til dine behov. Kontakt os her.