Opnå sikkerhed for din leveringsplan hos Blue Line

Oplever du problemer med leveringssikkerheden med aflyste ordrer og stigende - og til tider ukendte - leveringstider?

Hos Blue Line ved vi, hvad god planlægning og transparens i leverancen betyder for vores kunder. Derfor har vi opbygget strategiske og langsigtede partnerskaber med vores underleverandører, der sikrer vores kunder de mest optimale leveringsvilkår.

Professionel kunderådgivning og leverancesikkerhed ligger i Blue Lines DNA. Vi tager ansvaret for hele processen fra A-Å.

Opnå den størst mulige forudsigelighed ved at indgå en leveringaftale med Blue Line, så dedikerer vi ressourcer og materialer til hurtig og præcis levering.

Leveringstider

Interesseret i bedre leveringstid? 

Vi står klar til at hjælpe. Kontakt os her og hør hvordan


Sammen planlægger vi din leverance

Blue Lines ypperste mål er at hjælpe vores kunder med at få ro i maven og tage hånd om hele “pakken” med at sikre varer i den rette konfiguration, software setup, indpakning, labeling mm. 

Vi arbejder tæt med den enkelte kunde med udgangspunkt i det specifikke behov og udfordringer. Blue Line skaber overblik over de langsigtede forretningsmål og udarbejder planer, som sikrer leverancer til tiden til den aftalte pris og kvalitet.


Klar kommunikation og transparens

Kontinuerlig dialog og opfølgning er alfa omega for det gode samarbejde - især i tumulte markedssituationer, hvor uforudsete hændelser kan opstå. 
 
Blue Line tager ansvar for hele leveringsprocessen, og sikrer åben og ærlig kommunikation med vores kunder, således at vi i fællesskab kan finde den bedste løsning på eventuelle udfordringer. 

Blue Line har mange lange kundesamarbejder, som spænder over mange år. Kunder som er tilfredse og glade for vores tætte forretningssamarbejde. Læs om vores tilfredse kunder 

Med Blue Line undgår du...


Få absolut driftsikkerhed og robusthed 

Blue Line er eksperter i industri computere og monitorer til krævende miljøer. Designet til absolut driftssikkerhed - uanset om de anvendes til automation, produktionsstyring, kvalitetssikring eller anden procesoptimering.

Få udbytte af et bredt sortiment baseret på teknologi af højeste kvalitet.