Chemicals

Blue Line har et stort udvalg af løsninger til den kemiske industri. Særdeles robuste og fuldstændigt tætte produkter i rustfrit stål, som er nemme at holde rene. Få driftsikre og sikre løsninger med en lang levetid til jeres krævende miljø og eksplosive atmosfærer. Ifølge vores kunder vil du opleve en høj grad af dialog og samarbejde i alle projektfaser, når du samarbejder med Blue Line.

Produkter sikrer driftsikkerhed og sikkerhed 

I den kemiske industri skal hardware fungere, selv under krævende forhold såsom tilstedeværelse af støv, væsker, lave eller høje temperaturer, hård rengøring og risiko for eksplosioner. Blue Lines udvalg af produkter møder behovene i den kemiske industri.

Håndtering af kemiske materialer

Industricomputere til hårde miljøer 

Blue Lines produkter til de kemiske industrier er relevante for alle, som behandler farlige og brændbare kemiske væsker og materialer. Vores løsninger garanterer absolut sikkerhed, uanset om de skal bruges til automation, visualisering, sporing, kvalitetssikring eller til proceskontrol. 

Blue-line-atex-stainless-steel-panel-pcs-front

Vand- og støvtæt

Produkterne har en konstruktion af rustfrit stål og et robust, fuldkapslet tæt kabinet, der er støv- og vandtæt. Dette betyder, at produkterne er nemme at holde rene og kan modstå hårde rengøringsprocesser. Produkterne kan anvendes med handsker, har en lang levetid og kan leveres mange år frem. 

Robust og fuldkapslet kabinet

Ex/ATEX-produkter møder sikkerhedsstandarder 

Kemiske industrier, herunder olie- og gasindustrien, har meget krævende miljøer med farer f.eks. afledt af brandfarlige materialer som gas, damp, støv eller væsker. Dette forudsætter meget driftsikkert elektrisk udstyr og hardware, som kan garantere absolut sikkerhed. Blue Lines serie af eksplosionssikre HMI’er/panel PC’er er særligt designet efter behovene i netop kemiske industrier, herunder olie- og gasindustrien.  

Ex og IECEx symboler