Healthcare

Som specialist i hardwareplatforme til healthcare leverer vi tilpassede industricomputere og -monitorer, der hjælper i behandling og service af borgere og patienter. Løsninger kan tilpasses - igennem dialog og samarbejde hjælper vi jer med at skabe den optimale hardwareplatform, der lever op til alle regulative krav. Mange af vores hardwareplatforme kan leveres uden ændringer i mange år.

Driftsikker hardware der møder regulative krav

Healthcare-løsninger gør en forskel for mange mennesker. Vi har samme udgangspunkt, når det drejer sig om hardware. Udnyt Blue Lines erfaringer og kompetencer til at skabe en platform med høj kvalitet og leveringssikkerhed i mange år. Vi indgår gerne i tæt samarbejde med jeres udviklere om at skabe den optimale platform, der lever op til alle regulative krav, som stilles til apparater og applikationer anvendt på sundheds- og omsorgsområdet. 

Akkrediteringer_Healthcare

Hjælper behandling og service af mennesker inden for healthcare

Blue Line tilbyder industricomputere og -monitorer til healthcare som overvågning, kommunikation, alarmsystemer og meget mere på f.eks. hospitaler, plejehjem, hjemmeplejen og klinikker. Løsninger som hjælper med at forebygge, diagnosticere, behandle og drage omsorg for patienter og borgere på bedst mulig vis. 

Patient og personale

Altid optimeret til behovet

Produkttilpasning er Blue Lines speciale. Industricomputere og -monitorer tilpasses efter jeres behov, fra simple ændringer af bl.a. I/O-tilslutninger og indstikskort til det helt igennem tilpassede produkt. Løsninger bygger som udgangspunkt på en kombination af eksisterende standardmoduler, som betyder en lavere omkostning og en hurtigere time-to-market sammenlignet med anden elektronikudvikling. Blue Lines ydelser kan også omfatte 3D konstruktion og mekanisk design, ligesom vi også kan tage hånd om miljøtests og certificeringer.

Produkttilpasning

Store besparelser ved at anvende samme platform over lang tid

Blue Line kan levere den samme hardwareplatform i mange år. På den måde undgår I besværlige opdateringer af dokumentation, godkendelser, image, firmware, tests m.v. Kort sagt opnår I store besparelser med en teknologisikring af jeres hardware i mange år. I nogle tilfælde kan vi levere den samme platform i mere end 10 år. 

Teknologisikring