HMI Monitor og Panel PC for Life Science – ny serie

Let at holde ren – betjenes med handsker – ophæng med skjult kabelføring

Elegant rustfrit stål HMI til life science miljøer i et design og konstruktion, der er let at rengøre og desinficere. Tåler alle kendte rengøringsmidler og desinfektionsmidler.

Fås i flere størrelser både som monitor og med integreret pc tilpasset behovet med mulighed for integration af nyeste WIFI 6 og Bluetooth 5.1 teknologi uden synlige antenner.

WIFI/Bluetooth

Blue Lines HMI'er er designet til 24/7 drift, med et lavt strømforbrug, passiv køling og uden bevægelige dele for maksimal driftssikkerhed.

Vidste du at Blue Line leverer globalt til den farmaceutiske industri? Kontakt os her for en uforpligtende dialog.

Møder regulatoriske krav

Blue Line er specialist i IT-produkter til biotek, farmaceutiske industrier samt laboratorier og apoteker. Gennemfør sterile og hygiejniske arbejdsprocesser i overensstemmelse med regulatoriske krav i GMP, FDA, ISO 14644 og andre relevante standarder. 

Betjening med handsker

Touch skærmen fungerer med handsker, der øger både brugervenlighed og produktivitet. En typisk anvendelse vil være tre lag handsker, et lag bomuldshandsker og to lag nitril / latex eller silikonehandsker. Touch har automatisk kalibrering for problemfri betjening.

Fleksibel montering med skjult kabelføring

Når du kombiner Blue Line HMI 8000 med ophæng til væg, loft, gulv eller bord – er alle tilslutninger og kabler skjult, hvilket sikrer optimal rengøring og forhindrer ophobning af bakterier.

Cable management - With hidden connectors and cabels

Det er også muligt at montere HMI 8000 på Blue Line Mobile Operator Station T3000.

Hvis produktet ikke opfylder kravene fuldt ud, har Blue Line kapaciteten til at konfigurere efter specifikke krav til funktion, finish og miljø. Kontakt os her.

Se mere om HMI Monitor 8000
Se mere om HMI Panel PC 8000