Processorer og specialbyggede computere til maritimt brug

"Teledyne-Resons hardware skal ikke bare være robuste, men de bedste på markedet." Danske sonarmålinger hjælper til, når der skal lokaliseres oliespild verden over, f.eks. hvis der sker udslip fra tankskibe eller boreplatforme. 

Banebrydende ny teknologi til oliekatastrofer

"Man kan se oliespild, der ligger på havoverfladen, men hidtil har der ikke været effektive metoder til at lokalisere og måle mængden af oliespild på dybt vand. Det er noget af det, som Teledyne-Reson med teknologi fra Blue Line arbejder på at udvikle," fortæller Jesper Nissen, Vice President, Global Operations fra Teledyne-Reson A/S. 

Blue Line er meget alsidige og fleksible og er gennem årene blevet en værdsat leverandør. Det er de færreste, der ved, at Danmark har en virksomhed, der er en af de førende på verdensmarkedet, når det gælder sonarløsninger til maritim brug, som f.eks. bundopmålinger på dybt vand. Ikke desto mindre er det, hvad virksomheden Teledyne-Reson A/S beskæftiger sig med, og industrielt hardware fra Blue Line A/S indgår i disse løsninger. 

"Blue Line leverer processorer og specialbyggede computere efter vores specifikationer," fortæller Vice President, Global Operations Jesper Nissen. Computerne bliver bygget ind i vores løsninger, hvortil Teledyne-Reson udvikler softwaren og konstruerer alt det, der skal ned i vandet. "Blue Line er meget alsidige og fleksible, og er gennem årene blevet en værdsat leverandør, der ved, hvad vi efterspørger. Vores computere skal ikke bare være robuste, men det bedste, der findes på markedet, og det kan Blue Line levere."

Teledyne-Reson A/S har f.eks. udviklet en ny og banebrydende sonarteknologi, der gør det muligt at udarbejde detaljerede billeder af olie i vandsøjlen og på havbunden. Derfor kan olielækager opdages hurtigere og oprydningsprocessen blive mere effektiv.