Server med lille dybde til kompakt teknikrum

Lantic Entertainment Systems er en dansk virksomhed med speciale i design og fremstilling af skræddersyede integrerede AV – IT-systemer til luksusyachter.

”Vi havde kun lidt plads og ikke meget afkøling til serveren”

Mange af løsningerne fra Lantic bliver implementeret på luksusyachter, der kan være fra 40 til +100 meter lange og oftest sejler rundt i Middelhavet eller i Carabien.

”Lantic havde brug for en server, der ikke fyldte meget i hverken højde eller dybde, da indretnings-arkitekterne ikke ønsker, at teknikken i skibet skal tage for meget plads frem for komforten og den øvrige plads på båden," fortæller project manager Joachim M. Kirk fra Lantic.

”På grund af den oftest begrænsede plads i et teknikrum var et andet krav, at serveren ikke skulle afgive meget varme," fortsætter Joachim M. Kirk.

”Jeg kendte Blue Line fra før i tiden, og jeg var yderst tilfreds med kvalitet og pålidelighed. Jeg vidste, at Blue Line kunne levere kundespecifikke løsninger," slutter Joachim M. Kirk.

Løsningen blev en kompakt server fra Blue Line

“Blue Line speciale er at bygge unikke og gennemtænkte IT-løsninger til krævende miljøer, og sammen med Lantic fandt vi en løsning; en server på kun 1U i højden og en lille dybde. Denne løsning opfyldte kravene med en lille server, der ikke krævede den store afkøling, og den kan derfor benyttes i selv kompakte teknikrum," fortæller account manager Lars Jørgensen fra Blue Line.

”Med serveren kan Lantic distribuere signalet ud til brugerne på skibet, herunder: Satellit-TV & IP-TV signal, FM signal, DAB turner signal,” fortsætter Lars Jørgensen.

”Endelig har Lantic Entertainment en løsning, hvor de kan skifte mellem internet fra satellit, når skibet er i åben hav, eller WIFI eller 4G når skibet er i kystnære områder. Også denne løsning benytter sig af 1U server løsning fra Blue Line," slutter Lars Jørgensen fra Blue Line.