Konkurrencedygtig HMI-løsning til cleanroom

Blue Line hjalp AbbVie med en HMI Operator Touch PC-løsning, som giver en driftsikkerhed på 100% og mødte kravet om den rette pris.

AbbVie er en anerkendt international biofarmaceutisk research- & udviklingsvirksomhed.

I 2018 havde AbbVie til opgave at opgradere deres gamle GECMA HMI’ere på deres domicil i Cork Ireland. Oppetid er en essentiel faktor for produktiviteten i gruppen, og virksomheden er i den grad afhængig af, at deres udstyr, som kører 24/7, har en driftsikkerhed på 100%. 

“Nogle af vores HMI’ere fejlede hyppigt,” fortæller Derek Wallace, Business Technology Solutions Team Lead hos AbbVie Cirk. Han fortsætter: “Hver HMI blev forbundet via KVM til en PC, som var placeret i lokalet bag ved hvert cleanroom. Blue Line besøgte AbbVie Cork for at gå igennem hvert cleanroom og se nærmere på situationen. Efter en grundig evaluering foreslog Blue Line AbbVie Cork at implementere Blue Line HMI Operator Touch PC med hængslet keyboard.”

Ved at bruge Blue Line HMI Operator Touch PC med hængslet keyboard med en on-board klient, ville anvendelsen af en KVM extender blive overflødig. 

“Dette simplificerede vores installation og reducerede vores omkostninger,” fortæller Derek Wallace.

Høj tilfredshed med samarbejde

Blue Line HMI-løsningen har ændret AbbVies syn på, hvordan de implementerer denne type af applikationer i fremtiden. 

“Blue Line og VisionID var involveret i projektet fra start, og de var tilgængelige for support igennem implementeringsprocessen. Blue Line præsenterede den optimale hardware for os, som mødte vores krav 100%. For AbbVie Cork betød dette den rigtige IT-hardwareløsning til den rette pris. Den nye Blue Line HMI Operator Touch PC med hængslet keyboard er en state-of the-art IT hardware-løsning med et moderne design, som ser meget imponerende ud.

Vi er meget tilfredse med at samarbejde med Blue Line. Det at sikre kvalitet er et nøglefokus for Blue Line. På samme tid forstod de vores behov for kostoptimering. Deres design og konstruktionsprincipper gør det nemt at håndtere og vedligeholde produkterne, som fører til færre reparationer og fejl, som i sidste ende reducerer vores omkostninger. Ved at vælge Blue Line som partner har vi opnået en konkurrencedygtig løsning. 

"Vi er glade for, at Blue Line og VisionID tog ansvar for projektet og fulgte det til dørs. Blue Line og VisionID er nøglepartnere for AbbVie,” slutter Derek Wallace. 

Se mere omkring Blue Lines 21.5" HMI Operator Touch PC with Keyboard