Mere end 500 HMI’er og thin clients optimerer produktionen world-wide

Samarbejde med medicinalgigant runder 10 år - HMI’er og thin clients optimerer produktionen og møder krav fra GMP og FDA. Mere end 500 enheder installeret.

Blue Line leverer HMI-operatørpaneler til en af verdens førende producenter af medicinalprodukter - med fabrikker i Europa, Sydamerika, Nordamerika og Asien. Samarbejdet opstod i forbindelse med, at giganten havde en udfordring med at finde IT hardware, der levede op til regulative krav og kunne indfri behovet for procesoptimering med bl.a. SCADA og MES (Manufacturing Execution System).  

Blue Lines HMI’er er valgt som standard på alle kundens fabrikker verden rundt. HMI’erne er indbygget i vægge samt monteret på væg og på produktions- og pakkemaskiner i kundens cleanrooms på fabrikker i bl.a. USA, Kina, Brasilien, Frankrig, Rusland og Danmark. 

Optimeret produktion - mere end 500 installationer

Blue Line har leveret mere end 500 thin clients og HMI’er til bl.a. SCADA og MES i størrelserne 19” og 21.5”. Samarbejdet har kørt i mere end 10 år. Niels Pedersen hos Blue Line udtaler: “I samarbejdet med vores kunde har vi tilpasset produkter og aftaler, så vi imødekommer alle behov ift. IT, automatisering, miljø, regulatoriske krav, service og kvalitet.” 

Om kunden

Den globale medicinalvirksomhed har mere end 40.000 medarbejdere fordelt i mere end 80 lande og salg i mere end 170 lande. Årlig omsætning er på mere end 112 mia. DKK.