Hårdføre industri monitorer til medicinalindustri

Medicinalvirksomheden var på udkig efter hårdføre tastaturer og monitorer, der tåler hårde rengøringsmidler: "Vi har mødt en omstillingsparat virksomhed, der kvalitetssikrer produkterne og lytter intenst til, hvilke krav vi har."

Specialdesignede monitorer, der lever op til kravene i et helt specielt produktionsmiljø. Sådan lød ønsket fra Lundbeck, som i samarbejde med Blue Line nåede frem til det rigtige resultat. ”Jeg er faktisk imponeret,” siger Jens Ole Petersen, afdelingsleder i medicinalvirksomheden.

Umiddelbart lyder monitorer til brug i produktionen måske som hyldevarer. Men når de skal placeres hos den danskbaserede, internationale medicinalvirksomhed Lundbeck A/S, er kravene helt specielle.

”Vi har rum, hvor udvalgte medarbejdere sluses ind i lokalerne iklædt arbejdstøj, der mest af alt minder om rumdragter. Så kravene til miljøet og til antallet af partikler i luften er meget skrappe. Derfor skal udstyret være helt særligt,” fortæller Jens Ole Petersen, afdelingsleder for Ingeniørafdelingen hos Lundbeck i Valby.

Når rustfrit stål ruster

Medicinalvirksomheden var på udkig efter hårdføre tastaturer og monitorer, der tåler kradse rengøringsmidler og er modstandsdygtig over for aftørring med ekstremt rent vand, som får selv almindelig rustfrit stål til at ruste. Det fandt de hos Blue Line.

”I de forskellige produktionsrum står der nu en skærm og et tastatur, og langt derfra står serveren. Operatørerne bruger systemet til en slags produktionsrapport, og det giver en elektronisk menu over processen fra start til slut, som de skal følge,” fortæller Jens Ole Petersen. Tidligere skrev operatørerne oplysningerne ind manuelt i logbøger. Det tager tid, og det giver risiko for fejl.

Fejl opdages med det samme

”Afvigelser i produktionen bliver nu fundet med det samme, så vi har øget sikkerheden og effektiviteten,” fortæller afdelingslederen, der er glad for samarbejdet med Blue Line: 

”Jeg er faktisk imponeret. Vi har mødt en omstillingsparat virksomhed, der kvalitetssikrer produkterne. De har lyttet intenst til, hvilke krav vi har. De er kommet med forskellige forslag, og de gav ikke op, før resultatet opfyldte vores særlige behov.”