Kritisk overvågningsenhed til hospitaler

Alle taler om, at IT-udstyrs stabilitet og sikkerhed er vigtig. Indimellem kan man dog få en mistanke om, at vigtigheden overdrives en smule. I GE Healthcares tilfælde er der imidlertid ingen tvivl: Høj stabilitet og sikkerhed kan – i bogstavelig forstand – redde menneskeliv.

I Healthcare er stabilitet og sikkerhed vigtig – livsvigtig!

GE Healthcare udvikler bl.a. produkter inden for elektronisk overvågningsudstyr til sundhedssektoren. Udstyr, som først og fremmest kommer patienterne til gode. Det var udgangspunktet for GE Healthcares indledende dialog med Blue Line. Man ønskede en partner, der både forstod sundhedssektorens specielle krav, og som samtidig kunne bidrage med innovative løsninger.

"Vi leverer blandt andet elektronisk overvågning af patienter på intensivafdelinger, hvor stabilitet og sikkerhed er altafgørende. Derfor er det vigtigt at have en partner som forstår vores forretning," påpeger Carsten Bull, der er produktionschef hos GE Healthcare.

Alarm kan redde liv

Blue Line leverer den centrale overvågningsenhed til GE Healthcares teleguard-system, der overvåger en intensiv patients vitale livsfunktioner, og som alarmerer personalet, hvis hjerterytmen, pulsen eller blodtrykket ændrer sig markant. Teleguard-systemet er i øvrigt trådløst, så patienten også overvåges, når vedkommende er væk fra sengen.

Overvågningsenheden fra Blue Line er baseret på Intel-teknologien, og alle produkter og komponenter er gennemtestede og veldokumenterede. Blue Line har, i samarbejde med GE Healthcare, opbygget et her og nu-beredskab, som betyder meget kort reaktionstid på service og nye ordrer.

Samarbejdet om dette beredskab er ifølge Carsten Bull med til at dokumentere, at GE Healthcare har valgt den rigtige samarbejdspartner: "Denne løsning viser os, at Blue Line forstår, hvor vigtig sikkerheden er for vores forretning."