Panel PC'er med touch tåler hård rengøring

Skærme til hospitalssektorens særlige behov blev fundet hos Blue Line. COMM2IG er en af de største IT-forhandlere i Danmark. Med et komplet udvalg af hard- og software, totalløsninger og support hjælper COMM2IG virksomheder og offentlige institutioner til den bedste IT-løsning. 

Godt købmandskab og personlig service sikrer de bedste IT-løsninger

Skærme til hospitalssektorens særlige behov blev fundet hos Blue Line. COMM2IG er en af de største IT-forhandlere i Danmark.

Med et komplet udvalg af hard- og software, totalløsninger og support hjælper COMM2IG virksomheder og offentlige institutioner til den bedste IT-løsning. 

"Godt købmandskab og gode leverandører er helt afgørende for os, og hardwaren har vi ofte fundet hos Blue Line, som vi har handlet med i en årrække," fortæller account manager Michael Fritzen.

PC'er i hospitalsmiljøer kræver særlig ekspertise

"Da COMM2IG stod over for en opgave til hospitalssektoren, skulle vi bruge nogle panel PC'er. Vi har gennem årene købt flere typer robuste PC'er hos Blue Line, så i dette tilfælde måtte vi naturligvis også lige se, hvad de kun tilbyde," fortæller Michael Fritzen.

"De nye computere skulle bruges på patologisk afdeling på et hospital med de helt særlige krav til hygiejnen, som det stiller til udstyret. De robuste computere er monteret med touchskærme, så de udgør de panel PC'er, der skulle bruges i forskellige sammenhænge. Hos Blue Line fandt vi PC'er og skærme, der passede perfekt til formålet," fortæller Michael Fritzen.

Panel PC'erne er monteret i en ramme, så de næsten ligner skærmen på en almindelig computer, men karakteristisk for disse er, at de ikke betjenes med mus og tastatur, som ville være alt for uhygiejnisk til hospitalsbrug. Derimod betjenes de via touchskærmen, hvilket endda kan foregå med handsker på, og de tåler naturligvis en kraftig rengøring som for eksempel at blive sprittet af.

COMM2IG har leveret løsninger til en del danske hospitalsafdelinger. De er stærke på systemer til sundhedssektoren og er i god dialog med regionerne om udvikling af deres systemer.

Selv om IT ofte forbindes med fremtiden, er en del af forklaringen på succesen for COMM2IG, at firmaet i høj grad bygger på de gode gamle dyder som godt købmandskab og god, personlig service.