Industri PC til sundhed og omsorg

Industri PC'en fra Blue Line er hjertet i kaldeanlægget. Tunstall A/S udvikler, producerer og leverer løsninger til sikring og kommunikation inden for sundheds- og omsorgsområdet. Løsningerne omfatter bl.a. alarmsystemer, kaldeanlæg, overfaldsalarmering og sikring af demente.

For Tunstall A/S kan teknik være et spørgsmål om liv og død

Industri PC'en fra Blue Line er hjertet i kaldeanlægget. Tunstall A/S udvikler, producerer og leverer løsninger til sikring og kommunikation inden for sundheds- og omsorgsområdet. Løsningerne omfatter bl.a. alarmsystemer, kaldeanlæg, overfaldsalarmering og sikring af demente.

"Blue Line udviklede en lydløs PC uden blæser til vores kaldeanlæg. Den viste sig desuden at være særdeles stabil, så det er vi rigtig godt tilfredse med,” fortæller Strategic Purchasing Manager Thomas Lauritzen.

Pålidelig teknik er helt afgørende for Tunstall A/S

Tunstall A/S udvikler bl.a. alarmcentralen TeleVagt, der bruges på plejehjem og i hjemmeplejen. Systemet betyder, at der med tryghedsalarmer kan foregå en direkte kommunikation mellem plejepersonalet og den ældre, så sikkerheden øges i den ældres eget hjem.

Vi kan stole på Blue Lines hardware

"Vi køber computere, som Blue Line klargør for os. De indgår i vores nødkaldssystem til plejehjem og hjemmeplejen, idet computeren indbygges i kaldeanlægget, som sælges under vores navn. Computeren er så at sige hjertet i vores løsning, så det er naturligvis afgørende for os, at vi kan stole på Blue Lines hardware," fortæller Thomas Lauritzen. "Vi har testet en del forskellige computere for at finde den optimale til at bygge ind i vores anlæg.”

“Da Blue Line kom op med en PC, der er praktisk talt lydløs, fordi selve kabinettet var én stor køleplade, var vores udviklingsafdeling særdeles tilfreds. Det har vist sig, at de også er meget stabile, hvilket jo er helt afgørende for os," fortæller Thomas Lauritzen.

Unikke løsninger

Ud over til hjemmepleje og plejecentre leverer Tunstall A/S også samlede løsninger til institutioner, hospitaler og kommuner. De unikke løsninger skabes ved at kombinere det fortrådede og trådløse patientkaldeanlæg med andre systemer. Alarmen kan bruges i fx hjemmeplejen, demenssikringssystemer, personalesikringssystemer og omgivelseskontrol for handicappede.

Tunstall A/S har hovedsæde ved Skanderborg og er en del af Tunstall-koncernen, der også har selskaber i Sverige og Finland. Via samarbejdspartnere leveres desuden løsninger til bl.a. Holland, Belgien, Schweiz, Østrig og Island.