Fjerkræ og fisk: HMI’er bidrager til at optimere kvalitet og værdien af råvarer

Baader er meget tilfreds med Blue Lines HMI’er, der kan højtryksspules og sikrer en hygiejnisk produktion.

Baader er en af verdens førende leverandører af procesanlæg til forarbejdning af fjerkræ og fisk

Blue Lines HMI’er hjælper med at optimere værdien af råvarer og kvaliteten i alle faser af forarbejdningen.

Behovet var en vand- og højtryksspuletæt HMI i to størrelser og i tæt samarbejde med Baader leverede Blue Line en HMI-løsning af den ønskede kvalitet, som kunne integreres optimalt på procesudstyret. 

Slut med tildækkede monitorer og kompromiser i rengøringen

Det er helt afgørende, at produktionsudstyr kan klare de strenge rengøringsrutiner, der er nødvendige for at opretholde et hygiejnisk miljø og undgå kontaminering.

Baader ønskede et produkt, som var elegant, kompakt, vandtæt, rengøringsvenligt og samtidigt levede op til alle tekniske krav. Produktet skulle også kunne erstatte den tidligere anvendte model. Løsningen blev, at Blue Line i dag leverer både en 13.3” og 21.5” HMI kompatibel med den gamle, som også kan køre nye Windows-versioner. 

Derudover har Baader fået større performance og et mere strømlinet design. Blue Lines HMI’er har glatte sider, afrundede kanter og en glat front, der forhindrer, at der samler sig væske og rester. Systemerne er fremstillet i AISI 316L rustfrit stål, testet i henhold til IP69K og er modstandsdygtige over for alle rengørings- og desinfektionsmidler. 

Om Baader

Baader kan fejre 100 års jubilæum, beskæftiger ca. 1200 medarbejdere og er repræsenteret i mere end 100 lande.

 

Se mere omkring Blue Lines HMI 13.3" IP69K og HMI 21.5" IP69K