Blue Line Flex 1200-serien: Omkostningseffektiv, elegant design og forudsigelig leveringstid

Er du på udkig efter en pålidelig industriel panel pc eller monitor med moderne touch-teknologi til 24/7-drift?
Har du brug for en enhed, der kan tilpasses dine specifikke behov og præferencer og samtidig sikre en forudsigelig leveringstid?

Blue Line Flex 1200-serien er den nyeste version af den meget succesfulde Blue Line Flex 1100-serie. Denne nye serie er både omkostningseffektiv og fleksibel og giver den perfekte løsning til dine industrielle computerbehov.

Flex 1200-serien består af både monitorer og panel pc'er til allround anvendelser i en lang række industrielle miljøer.

Med høj ydeevne, moderne design og mulighed for at konfigurere efter behov, kan du nyde den ultimative tæthed, afrundede kanter og en smal frontramme, der gør det muligt at arbejde effektivt i fugtige og støvede miljøer.

Læs mere om Blue Line Flex Monitor-1200
Læs mere om Blue Line Flex Panel PC-1200

Udnyt Blue Lines nye HMI-serie, som giver maksimal pålidelighed i mange år:

  • Kosteffektiv design til 24/7 drift i industrielle miljøer
  • IP66 vandtæt og støvtæt front
  • Display størrelser fra 10,1" til 21,5"
  • Projected capacitive touch display 
  • Høj I/O fleksibilitet som LAN, USB og COM

Blue Line Flex 1200


Få ro i sindet med Blue Lines leveringssikkerhed

Oplever du problemer med leveringssikkerheden, f.eks. usikre leveringstider?

Så er Blue Lines nye Flex 1200-serie måske den perfekte løsning. Tøv ikke med at kontakte vores eksperter, hvis Flex 1200-serien er interessant for dig - Vi ved, hvad god planlægning og gennemsigtighed i leveringen betyder for vores kunder. Derfor har vi opbygget strategiske og langsigtede partnerskaber med vores underleverandører, der sikrer vores kunder optimale leveringsbetingelser.

Blue Lines ultimative mål er at hjælpe vores kunder med at opnå ro i sindet. Med udgangspunkt i den enkelte kundes specifikke behov sikrer vi leverancer til tiden til den aftalte pris og kvalitet.

Opnå sikkerhed for din leveringsplan hos Blue Line


Vi er klar til at hjælpe. Kontakt os i dag

Blue Line er eksperter i industrielle computere og skærme til krævende miljøer. Designet til absolut pålidelighed - uanset om de bruges til automatisering, produktionsstyring, kvalitetssikring eller anden procesoptimering.

Drag fordel af vores brede produktsortiment baseret på teknologi af højeste kvalitet. Kontakt os her for en uforpligtende dialog.